— Palvelut —

Kuntosali

  • Salillamme on kattavat kuntosalilaitteet ja tilavat liikuntatilat.
  • Meille ovat kaikki tervetulleita, ei ikärajoja eikä jäsenyyksiä.
  • Pukuhuoneissa on lukittavat kaapit, jotka toimivat ilman panttia.
  • Suihkutiloissa saunat.

Meillä on usean vuosikymmenen kokemus kuntosaliharjoittelusta. 

Vanhaa kunnon rautaa ja runsaasti vapaita painoja. Meillä treenataan eikä meinata. Radiosta soi musa, jonka asiakkaat valitsevat. Aamupäivisin yleensä nostalgia, päivällä nrj ja illalla rock. Asiakkaamme ovat valehtelematta alueen parhaimmat, useat heistä vakioasiakkaita jo monen vuosikymmenen ajalta, ja uudet asiakkaat otetaan aina lämpimästi vastaan tervetulleiksi joukkoomme. Meillä on helppo olla.

Salimme on useassa eri tilassa, joista löydät kattavan valikoiman vapaita painoja, painotankoja ja -telineitä ja taljoja. Painopakallisia laitteita Salter ja Donna sekä Human Sport-laitesarja. Yli 100 laitetta/tankoa/punttia! LAITEKANTA UUDISTETTU MAALISKUUSSA -23!

Runsaasti aerobisia laitteita kuten Precor-juoksumatot, crossarit, Concept -soutulaitteita, Wattbike- ja Tomahawk - kuntopyöriä.

Naisten oman sali, jossa ihanan pinkki Donna-laitesarja tarjoaa mahdollisuudet helppoon mutta tehokkaaseen kiertoharjoitteluun. Toki sali on avoin kaikille käyttäjillemme, naisille ja miehille.

Ryhmäliikunta

2024 tuo salillemme ryhmäliikuntatunnit takaisin! Perustaja Eeva-Liisa Saarelainen toi yhdessä Pekan kanssa aerobicin Suomeen 80-luvulla. Kokemuksen pohjalta lisäämme ryhmäliikuntaa ohjelmistoomme vuodelle 2024.

Ohjatut tuntimme tarjoavat tehokasta ja monipuolista treeniä yhdessä muiden kanssa. Ryhmäliikuntatunneilla saat tehtyä tavoitettasi vastaavan treenin ammattitaitoisen valmentajan ohjauksessa kannustavassa ilmapiirissä. Meiltä löydät mm. Suomen ainoan Skillbike-salin. Kaudella 2024 tarjoilemme lihaskunto-, liikkuvuus-, ja kehonhuoltotunteja kuten Pump Up, Core, Barre, Pilates, Jooga, Circuit, HIIT... 


Virtuaaliohjattujen Skillbike-tuntiemme avulla voit treenata vapaammin omien aikataulujesi puitteissa.

Valitse laajasta valikoimasta erilaisia tunteja, jotka sopivat aikatauluusi ja treenitavoitteisiisi. Ryhmässä liikkuminen on motivoivaa, hauskaa ja tehokasta!

Personal training

Personal training -palvelumme ovat täydellinen valinta kun haluat yksilöllistä ohjausta harjoitteluusi. Ammattivalmentajamme auttavat sinua saavuttamaan tavoitteesi ja kehittymään nopeammin. Treeniohjelmien lisäksi annamme myös ravintovalmennusta ja muuta konsultaatiota kohti terveellisiä elämäntapoja. Henkilökohtaisen valmennuksen avulla saat parhaan mahdollisen tuloksen treeneistäsi ja opit liikkumaan oikein ja voimaan paremmin.

Personal training sisältyy osaan jäsenyyksistämme.


Palautus

Hapottaako työ, liikunta tai muu stressi? Keho kerää stressiä päivittäisistä tilanteista. Kokonaiskuormitus voi nousta isoksi, sillä kehomme pitää henkistä ja fyysistä kuormitusta samanarvoisena stressinä. Kovaa työputkea ei välttämättä kannata helpottaa maksimitehon treenillä, vaan antaa keholle tasapainoksi palauttavaa liikettä ja hoitoa.

Tiedämme, että monen tavoitteena on parantaa palautumista, mutta siihen ei löydetä riittävän tehokkaita keinoja tai riittävästi aikaa. Haluamme auttaa sinua palautumaan paremmin ja voimaan paremmin. Palveluvalikoimastamme löydät hemmotteluhetkiä palautusosastollamme lyhyemmistä 8 minuutin Bemer-hoidoista pidempiin hoitopaketteihin. Suolahuone, Bemer-terapia, infrapunasauna, chill out -lepohuone.