— Kuntosalikurssit —

Kuntosaliharjoittelun peruskurssi

Kuntosalin peruskursseilla opit suorittamaan liikkeet turvallisesti ja oikealla tekniikalla. Tutustut salin laitevalikoimaan ja pääset rakentamaan itsellesi saliharjoitusohjelman. Kurssi antaa hyvät valmiudet itsenäiseen saliharjoitteluun vaikka et olisi aikaisemmin kuntosalilla käynyt. Kurssin kesto 8 viikkoa.

Seuraava kurssi alkaa: 8.10.2018 klo 18.30

Kuntosaliharjoittelun jatkokurssi

Jatkokursseilla syvännemme osaamistamme ja kurssi on tarkoitettu jo saliharjoittelua tehneille kuntoilijoille, jotka haluavat oppia vapaiden painojen nostoja ja liikkeitä oikealla tekniikalla. Kurssin kesto 8 viikkoa.

Seuraava kurssi alkaa: 10.10.2018 klo 17.00

Nuorten Kuntosalikurssi

Nuorten kuntosalikurssit on tarkoitettu 11-15 -vuotiaille tytöille ja pojille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun. Kurssilla käydään läpi laajasti salin laitteita ja eri liikkeitä ja opetellaan niiden turvallinen käyttö. Nuoret oppivat ymmärtämään mikä on heidän kannaltaan turvallinen ja kehittävä kuntosaliharjittelu ja kuinka siinä edetään progressiivisesti iän myötä. Kurssilla laaditaan myös oma kuntosaliharjoitusohjelma, jonka avulla itsenäinen harjoittelu voi alkaa kurssin jälkeen. Kurssin kesto 8 viikkoa.

Seuraava kurssi alkaa: 9.10.2018 klo 16.45