— Kuntosalikurssit ja -blockit —

Kuntosalikurssit sisältyvät syksystä 2019 alkaen uusittujen kausikorttien hintaan. Yksi blocki kestää aina tyypillisesti 8 viikkoa. 

Ilmoittautumiset alla olevan painikkeen kautta.

Kuntosaliharjoittelu vapaat painot

Kuntosalin perusliikkeet vapaita painoja käyttäen. Opit suorittamaan liikkeet turvallisesti ja oikealla tekniikalla. Tutustut salin vapaiden painoje laitevalikoimaan. Kurssi antaa hyvät valmiudet itsenäiseen saliharjoitteluun vaikka et olisi aikaisemmin kuntosalilla juurikaan käynyt. Blockin kesto 8 viikkoa. 

Seuraava blocki alkaa: 9.9.2019, maanantaisin klo 18.30


Kuntosaliharjoittelu Endurance

Kestävyysliikkujalle suunnattu lihaskuntoharjoittelu. Harjoittelussa tehdään paljon liikkeitä omaa kehonpainoa hyödyntäen. Sinulla ei tarvitse olla kokemusta saliharjoittelusta, mutta muuten olet liikuntaa jo harrastanut.

Seuraava blocki alkaa: 10.9.2019, tiistaisin klo 18.45


Kuntosaliharjoittelu Naiset

Naisten oma treeniryhmä kokoontuu keskiviikkoisin treenaamaan tehokkaasti ja maitohappoja säästämättä. Erityisesti naisten fysiikalle ja huumorintajulle rakennettu ryhmä. 

Seuraava blocki alkaa: 11.9.2019, keskiviikkoisin klo 17:10


Kuntosaliharjoittelu HIIT

HIIT on jo monelle tuttu käsite. Kovaa treeniä lyhyessä ajassa. Laitetaan aineenvaihdunta kovemmalle ja pidetään suurempi energiankulutus käynnissä vielä pitkään treenin jälkeen. Tehokkaita liikkeitä ohjatusti aina torstaisin.

Seuraava blocki alkaa: 12.9.2019, torstaisin klo 17:45


Kuntosaliharjoittelu KIDS sub13
GIRLS

Nuorten kuntosalitreenit on tarkoitettu 11-13 -vuotiaille tytöille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun. Kurssilla käydään läpi laajasti salin laitteita ja eri liikkeitä ja opetellaan niiden turvallinen käyttö. Nuoret oppivat ymmärtämään mikä on heidän kannaltaan turvallinen ja kehittävä kuntosaliharjittelu ja kuinka siinä edetään progressiivisesti iän myötä. Blockin kesto 8 viikkoa.

Seuraava blocki alkaa: 27.9.2019 klo 16.30


Kuntosaliharjoittelu KIDS sub13
BOYS

Nämä nuorten kuntosalitreenit on tarkoitettu 11-13 -vuotiaille pojille, jotka haluavat aloittaa kuntosaliharjoittelun. Kurssilla käydään läpi laajasti salin laitteita ja eri liikkeitä ja opetellaan niiden turvallinen käyttö. Nuoret oppivat ymmärtämään mikä on heidän kannaltaan turvallinen ja kehittävä kuntosaliharjittelu ja kuinka siinä edetään progressiivisesti iän myötä. Blockin kesto 8 viikkoa.

Seuraava blocki alkaa: 27.9.2019 klo 17.40