— SKILLBIKE —

Skillbike on vallankumouksellinen sisäpyörä, jossa on oikea vaihteenvaihto ja jonka avulla voit kokea ulkoilmapyöräilyn jännityksen ja haasteet... sisätiloissa! Kuntolaitteiden johtavan tuotemerkin Technogymin kehittämä Skillbike tarjoaa huipputeknologiaa, joka on mullistanut sisäpyöräilyn:

  • Real Gear Shift: Vaihda vaihteita hallitaksesi vastusta ja simuloidaksesi jopa 18 %:n kaltevuutta, jolloin harjoittelusi on yhtä intensiivistä ja monipuolista kuin ulkona ajaminen.

  • Tehomittari: Tarkin tapa mitata suorituskykyä, mikä varmistaa, että harjoittelet aina oikealla intensiteetillä.

  • Todellinen tien tuntu: Pyörän ainutlaatuisen muotoilun ansiosta voit tuntea tien allasi, mikä tekee jokaisesta ajosta aidon tuntuisen.

Studiomme on varustettu uusimmilla Skillbike-pyörillä, mikä takaa ensiluokkaisen harjoittelukokemuksen jokaisella tunnilla. Valmentajamme ovat intohimoisia pyöräilyyn ja omistautuneita auttamaan sinua saavuttamaan kuntotavoitteesi.

Liity samanhenkisten harrastajien yhteisöön. Haasta itsesi ja muut ystävällisessä, kilpailukykyisessä ympäristössä. Olitpa sitten harjoittelemassa kilpailua varten tai parantamassa kuntoasi, tunnit on suunniteltu vastaamaan tarpeitasi.

Skillbike-tunnit on suunniteltu parantamaan voimaa, nopeutta ja kestävyyttä. Seuraa edistymistäsi yksityiskohtaisten analyysien avulla ja mukauta harjoitteluasi maksimaalisten tulosten saavuttamiseksi. Tunneillamme on monenlaisia profiileja, jotka pitävät sinut motivoituneena ja sitoutuneena, aina mäenlaskuista sprintteihin.

Oletko valmis kokemaan sisäpyöräilyn tulevaisuuden? Käy Let's Go Centerissä Skillbike-tunnilla ja tunne ero. Olitpa sitten kokenut pyöräilijä tai uusi lajin harrastaja, tunnit tarjoavat sinulle haastavan ja palkitsevan kokemuksen.

Jos haluat lisätietoja Skillbiken innovatiivisista ominaisuuksista ja siitä, miten se voi muuttaa sisäpyöräilykokemuksesi, klikkaa tästä

Skillbike antaa sinulle työkalut tulokselliseen harjoitteluun juuri sinulle sopivalla tasolla, joka tavoitteesi huomioiden on jo intensiivisempää, mutta vaatii myös treenin tehokkuuden vuoksi palauttavaa ja huoltavaa harjoittelua.

SkillBike on tarjotin tuloshakuiseen ja hauskaan ryhmäliikuntaan.

Huomaathan ettei Skillbike-tunnit suinkaan ole urheilijoita varten vaan sinulle, joka haluat kehittyä ja seurata edistymistäsi.

Tuntiohjelmasta löydät tunteja kevyemmistä peruskuntotunneista rankimpiin kisasimulaatioihin.

2024 kevään Skillbike-ohjelma:

Tiistai INTERVALLI 60 min. Kasvatetaan kykyä ylläpitää korkean intensiteetin vetoja pidempään sekä kehitetään palautusominaisuuksia. Mäki- ja tehointervalleja. Ole nopeampi, ole vahvempi!

Torstai HC 75min. Tunnilla kehitetään anaerobista kynnystä (FTP). Vauhtileikittelypainoitteinen tunti. Aja kovempaa, kestä pidempään ja palaudu nopeammin!

Lauantai KESTÄVYYS 60 min. Viikkotunneista matalin teho. Kestävyyttä eri metodein, mutta ei kuitenkaan madellen. Kehitä rasva-aineenvaihduntaa, ole kestävämpi ja käytä energiaa oikein!

Lisäksi ma-to ja su useita erilaisia virtuaalitunteja! Tule paikalle ja polje!

SKILLBIKE -sisäpyörä on Technogymin ammattiurheilijoiden kanssa kehittämä uusi sisäpyörä.

SKILLBIKE tarjoaa ammattilaispyöräilijöille, triathlonisteille ja tosiharrastajille kokea ulkopyöräilyn tunteen ja haasteen sisätiloissa.

MIKSI SKILLBIKE SISÄPYÖRÄ?

• Technogym Skillbike tuo ulkona pyöräilyn tunnun sisätiloihin.
• Muotoilussa ja ajotuntumassa on haettu maantiepyörän ominaisuuksia
• Vastusta säätämällä saa tuotettua todellisen tunteen mäkiharjoittelusta (alamäki-ylämäki: -0,3% - 15%)
• Skillbikessa on vaihteet, joilla pyöräilijä voi optimoida harjoituksensa tehon
• Pyöräilijä voi ajaa pyörällä valmiita Technogymin luomia reittejä, valmentajan rakentamia reittejä tai tuoda Stravasta haluamiaan reittejä Skillbikella sisällä poljettavaksi. Tällöin matkat ja maastoprofiilit noudattelevat luonnossa olevia reittejä.

SKILLBIKE tunnit antavat tuntua ryhmässä ajosta ja haastavat kilpailuun

Mikään muu sisäpyörä ei anna sinulle mahdollisuutta kokea ulkona pyöräilyn tunnetta ja haasteita samalla tavalla kuin SKILLBIKE. Aiotko haastaa vastustajasi? Yksi asia, josta voit olla varma: SKILLBIKEn ainutlaatuiset ominaisuudet vie sinut harjoittelussasi aivan uudelle tasolle.

SKILLBIKE CLASS tarjoaa mahdollisuuden kokea ryhmässä ajoa ennalta määritetyllä reittiprofiililla. Tunnilla voidaan edetä yhteisellä reitillä, jolloin jokainen ajaa ohjaajan laatimaa reittiä mäkiprofiilivaihteluineen ja tavoitteineen kuten sovittu kadenssi, voimantuottotavoite tai nopeus.
SKILLBIKE RACE on kilpailu, jossa osallistujat lähtevät samalle, ohjaajan laatimalle reittiprofiilille yhtaikaa ja kisaavat siitä, kuka on ensin maalissa. Kilpailu ei taatusti jätä kylmäksi.

Yhdistä Skillbike suosittujen pyöräilysovellusten kanssa

Skillbike on yhdistettävissä Zwift ja Rouvy -virtuaalipyöräilysovellusten kanssa, jolloin käyttäjä voi pyöräillä virtuaalimaailmassa valitsemiaan reittejä sovelluksen muiden käyttäjien kanssa. Pyöräilyn tehokkuus toistuu virtuaalisovelluksessa.

JATKUVA REAALIAIKAINEN PALAUTE

SKILLBIKEn 7-tuumainen integroitu näyttö antaa kaikki tiedot, joita pyöräilijä tarvitsee pyörätreenin seurantaan.

Ulkona pyöräilijän painolla ja polkimen käyttötekniikalla on oma roolinsa pyöräilyyn. SKILLBIKEn ainutlaatuinen ROAD EFFECT SYSTEM -järjestelmä mahdollistaa SKILLBIKEn jäljitellä ulkona pyöräilyä näiden ja muiden parametrien perusteella, jolloin harrastaja saa todella henkilökohtaisen ja todentuntuisen kokemuksen pyöräilykokemukseensa.

PEDAL PRINTING -teknologian ansiosta SKILLBIKE antaa jatkuvan palautteen pedaalikerroksen pyöreydestä ja symmetriasta tehokkuuden parantamiseksi. Kun käyttäjä saa heti palautetta polkimen käytön tehosta, se auttaa optimoimaan jalkojen käyttöä pyöräillessä. Parhaassa tapauksessa tämä siirtyy myös ulkona pyöräilyyn.

KILPAILE PYÖRÄILIJÖIDEN KANSSA YMPÄRI MAAILMAA

SKILLBIKE on integroitu pyöräilijöiden käyttämien STRAVA, ZWIFT ja ROUVY -sovellusten kanssa, mikä tarjoaa pyöräilijälle mahdollisuuden kilpailla itsensä tai muiden pyöräilijöiden kanssa ympäri maailmaa. Sovellukset tuovat SKILLBIKEen reittejä, joita voi toistaa SKILLBIKEllä sen vastusprofiilin noudattattaessa alkuperäisen reitin korkeuseroja.

Siten pyöräilijä pääsee pyöräilemään saman reitin kuin aiemmin maantiellä ja kilpailemaan omaa aikaansa tai kaverin tulosta vastaan. SKILLBIKE on yhteensopiva myös POLAR- että GARMIN-laitteiden kanssa sekä tallentaa tulokset luonnollisesti käyttäjän Mywellness-profiliin.

Ohjatut tunnit vievät harjoittelun uusiin ulottuvuuksiin. Harjoituksista saat palautteen kirjautumalla laitteelle Mywellness-sovelluksella QR-koodilla.


HUOM! Skillbike-tunneilla suositellaan käytettäväksi MyWellness-sovellusta. Tunnit varataan myös MyWellness-sovelluksen tai sivuston kautta. Lataa sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. Voit myös ilmoittautua tunnille ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.