Sali avoinna joka päivä klo 5.-22.00

— SKILLBIKE —

Skillbike -tunnit ovat sinulle, jos treenaat tavoitteellisesti esimerkiksi kohti triathlon- pyöräily- tai juoksukilpailua tai jos haluat kehittyä fyysisesti ja saada paremman kunnon. 

Skillbike antaa sinulle työkalut tulokselliseen harjoitteluun juuri sinulle sopivalla tasolla, joka tavoitteesi huomioiden on jo intensiivisempää, mutta vaatii myös treenin tehokkuuden vuoksi palauttavaa ja huoltavaa harjoittelua.

SkillBike on tarjotin tuloshakuiseen ja hauskaan ryhmäliikuntaan.

Skillbike-tunneilla käytät kaiken pohjana juuri sinun henkilökohtaista dataa treenitehoissa, tekniikassa sekä harjoituspalautteen ja kehityksen apuna.

Valmennuksellisen ryhmäliikunnan tavoitteena: aerobisen kunnon parantaminen ja kynnystasojen kehittäminen. Lihaskestävyys, voimakestävyyden, nopeusvoiman ja maksimivoiman jaksot. 

Huomaathan ettei Skillbike-tunnit suinkaan ole urheilijoita varten vaan sinulle, joka haluat kehittyä ja seurata edistymistäsi.

Tuntiohjelmasta löydät tunteja kevyemmistä peruskuntotunneista rankimpiin kisasimulaatioihin.

2023 syksyn Skillbike-ohjelma:

Tiistai INTERVALLI 60 min. Kasvatetaan kykyä ylläpitää korkean intensiteetin vetoja pidempään sekä kehitetään palautusominaisuuksia. Mäki- ja tehointervalleja. Ole nopeampi, ole vahvempi!


Torstai HC 75min. Tunnilla kehitetään anaerobista kynnystä (FTP). Vauhtileikittelypainoitteinen tunti. Aja kovempaa, kestä pidempään ja palaudu nopeammin!


Lauantai KESTÄVYYS 60 min. Viikkotunneista matalin teho. Kestävyyttä eri metodein, mutta ei kuitenkaan madellen. Kehitä rasva-aineenvaihduntaa, ole kestävämpi ja käytä energiaa oikein!


Sunnuntai CHALLENGE/HC 45min - 4h Sunnuntait erikseen ilmoitettuna ajankohtana) Sunnuntaisin vedetään erilaisia kilpailuja, ajetaan pitkää matkaa tai HC-ajoa, jossa pääset taistelemaan maitohappoja pään sisäisiä ääniä vastaan! Testaa itseäsi ja muita vastaan.

Muista myös pyöräilyä kehittävät funktionaalinen voima, fit&strech kehonhuolto, sekä alkavat muut tunnit!

Hinta

Kertamaksu 60 min 18€ (jäsenille 12€)
10 -kertaa 120€
5 -kertaa 70€
1 kk 99€


SKILLBIKE -sisäpyörä on Technogymin ammattiurheilijoiden kanssa kehittämä uusi sisäpyörä.

SKILLBIKE tarjoaa ammattilaispyöräilijöille, triathlonisteille ja tosiharrastajille kokea ulkopyöräilyn tunteen ja haasteen sisätiloissa.

MIKSI SKILLBIKE SISÄPYÖRÄ?

• Technogym Skillbike tuo ulkona pyöräilyn tunnun sisätiloihin.
• Muotoilussa ja ajotuntumassa on haettu maantiepyörän ominaisuuksia
• Vastusta säätämällä saa tuotettua todellisen tunteen mäkiharjoittelusta (alamäki-ylämäki: -0,3% - 15%)
• Skillbikessa on vaihteet, joilla pyöräilijä voi optimoida harjoituksensa tehon
• Pyöräilijä voi ajaa pyörällä valmiita Technogymin luomia reittejä, valmentajan rakentamia reittejä tai tuoda Stravasta haluamiaan reittejä Skillbikella sisällä poljettavaksi. Tällöin matkat ja maastoprofiilit noudattelevat luonnossa olevia reittejä.

SKILLBIKE tunnit antavat tuntua ryhmässä ajosta ja haastavat kilpailuun

Mikään muu sisäpyörä ei anna sinulle mahdollisuutta kokea ulkona pyöräilyn tunnetta ja haasteita samalla tavalla kuin SKILLBIKE. Aiotko haastaa vastustajasi? Yksi asia, josta voit olla varma: SKILLBIKEn ainutlaatuiset ominaisuudet vie sinut harjoittelussasi aivan uudelle tasolle.

SKILLBIKE CLASS tarjoaa mahdollisuuden kokea ryhmässä ajoa ennalta määritetyllä reittiprofiililla. Tunnilla voidaan edetä yhteisellä reitillä, jolloin jokainen ajaa ohjaajan laatimaa reittiä mäkiprofiilivaihteluineen ja tavoitteineen kuten sovittu kadenssi, voimantuottotavoite tai nopeus.
SKILLBIKE RACE on kilpailu, jossa osallistujat lähtevät samalle, ohjaajan laatimalle reittiprofiilille yhtaikaa ja kisaavat siitä, kuka on ensin maalissa. Kilpailu ei taatusti jätä kylmäksi.

Yhdistä Skillbike suosittujen pyöräilysovellusten kanssa

Skillbike on yhdistettävissä Zwift ja Rouvy -virtuaalipyöräilysovellusten kanssa, jolloin käyttäjä voi pyöräillä virtuaalimaailmassa valitsemiaan reittejä sovelluksen muiden käyttäjien kanssa. Pyöräilyn tehokkuus toistuu virtuaalisovelluksessa.

JATKUVA REAALIAIKAINEN PALAUTE

SKILLBIKEn 7-tuumainen integroitu näyttö antaa kaikki tiedot, joita pyöräilijä tarvitsee pyörätreenin seurantaan.

Ulkona pyöräilijän painolla ja polkimen käyttötekniikalla on oma roolinsa pyöräilyyn. SKILLBIKEn ainutlaatuinen ROAD EFFECT SYSTEM -järjestelmä mahdollistaa SKILLBIKEn jäljitellä ulkona pyöräilyä näiden ja muiden parametrien perusteella, jolloin harrastaja saa todella henkilökohtaisen ja todentuntuisen kokemuksen pyöräilykokemukseensa.

PEDAL PRINTING -teknologian ansiosta SKILLBIKE antaa jatkuvan palautteen pedaalikerroksen pyöreydestä ja symmetriasta tehokkuuden parantamiseksi. Kun käyttäjä saa heti palautetta polkimen käytön tehosta, se auttaa optimoimaan jalkojen käyttöä pyöräillessä. Parhaassa tapauksessa tämä siirtyy myös ulkona pyöräilyyn.

KILPAILE PYÖRÄILIJÖIDEN KANSSA YMPÄRI MAAILMAA

SKILLBIKE on integroitu pyöräilijöiden käyttämien STRAVA, ZWIFT ja ROUVY -sovellusten kanssa, mikä tarjoaa pyöräilijälle mahdollisuuden kilpailla itsensä tai muiden pyöräilijöiden kanssa ympäri maailmaa. Sovellukset tuovat SKILLBIKEen reittejä, joita voi toistaa SKILLBIKEllä sen vastusprofiilin noudattattaessa alkuperäisen reitin korkeuseroja.

Siten pyöräilijä pääsee pyöräilemään saman reitin kuin aiemmin maantiellä ja kilpailemaan omaa aikaansa tai kaverin tulosta vastaan. SKILLBIKE on yhteensopiva myös POLAR- että GARMIN-laitteiden kanssa sekä tallentaa tulokset luonnollisesti käyttäjän Mywellness-profiliin.

Ohjatut tunnit vievät harjoittelun uusiin ulottuvuuksiin. Harjoituksista saat palautteen kirjautumalla laitteelle Mywellness-sovelluksella QR-koodilla.


HUOM! Skillbike-tunneilla suositellaan käytettäväksi MyWellness-sovellusta. Tunnit varataan myös MyWellness-sovelluksen tai sivuston kautta. Lataa sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. Voit myös ilmoittautua tunnille ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kokeile miltä valmennuksellinen ryhmäliikuntaviikko tuntuu käytännössä!