— Valmennus —

Tarvitsetko apua liikunnan käynnistämiseen?

Valmentajamme auttavat sinua laatimalla sinulle henkilökohtaisen kuntosaliharjoitusohjelman tavoitteidesi tueksi. Yhteisellä valmennustapamisella valmentaja käy kanssasi läpi ohjelman liikkeet ja laitteet siten, että sinun on helppo alkaa noudattamaan ohjelmaa itsenäisesti.

Haluatko aloittaa kokonaisvaltaisemman liikunnan harrastamisen ja hallita arjen kokonaisuutena?

Ammattivalmentajamme Sari Saarelainen auttaa sinua laatimalla sinulle tavoitettasi vastaavan liikuntasuunnitelman ennalta sovitulle jaksolle. Saat liikunnan kausisuunnitelman sekä yksittäiset harjoitukset valmiina eikä sinun tarvitse kuin alkaa noudattamaan ohjelmaa tunnollisesti.Fysiikkavalmennus

Kuukausihinta alkaen 255€. Minimi valmennusjakso 6 kk.

Esimerkkinä 7 kk harjoitusjakso pyöräilyvalmennukseen, sisältäen:

2 epäsuoraa polkupyöräergometri-kuntotestiä
Kenttätestejä kauden aikana
28 viikon harjoitussuunnitelmat; vuosisuunnitelma, kausisuunnitelma sekä viikkosuunnitelma, Yksittäiset harjoitukset
Seuranta ja tuki
TrainingPeaks-valmennussovelluksen käyttö
Osallistuminen maksutta osalle pyöräilykursseistamme 

Hinta 350€/kk


Laajemman valmennuksen palveluista voidaan fyysiseen valmennukseen yhdistää myös henkisen hyvinvoinnin ja kokonaisvaltaisen kuormituksen tasapainoon tähtäävää henkistä valmennusta ja työ-arki-urheilu -ympyrän hallintavalmennusta. Henkistä valmennusosaamista johtaa Heli Saarelainen.

Yksittäisten valmennustapaamisen hintaesimerkit:

1 x 60 min: 99€
2-9 x 60 min: 85€/kerta
10 x 60 min: 75€/kerta

Laadimme kokonaisvaltaiset paketit aina yksilöllisesti valmennettavan lähtökohtien ja tavoitteiden ympärille. Paketit ovat harvoin identtiset keskenään. Hintaan vaikuttaa valmennustapaamisten määrä, suoritettavat testit ja kartoitukset, sisällytettävät harjoitusohjelmat, ravintovalmennus sekä paketin kesto.


Mietitkö oletko rapakunnossa vai ikäluokkasi yläpuolella?

Kuntoklinikallamme selvitetään kuntotasosi. Eri testimuodoista valittavina on laajasti niin aerobisia testejä ergometrillä kuin juoksumatolla, kuin lihaskunto- ja liikkuvuustestejä.


Tavoitteletko urheilukouluun pääsemistä? 

Me preppaamme sinut kuntoon oli tavoitteenasi sitten poliisikoulu, armeija tai urheilukoulu. Jo 8 viikon treenijaksolla saamme uskomattomia tuloksia aikaiseksi kunnon kehittämisessä. Saat myös henkistä itsevarmuutta pääsykokeisiin.

 *Referenssinä 10 viikon valmennusjakso, jossa valmennettiin nuori urheiluyläkoulun pääsykokeisiin. 10 viikon aikana tapaamiset suoritettiin kahdesti viikossa valmentajan kanssa yksilöharjoituksina, joissa paneuduttiin pääsykokeiden vaatimuksiin ja tehtäviin. Viimeisellä kahdella viikolla tapaamiset olivat kolmesti viikossa. Nuori suoritti pääsykokeen hyväksytysti ja tuli valituksi urheilukouluun. Kustannus 990€.

Pyöräilyvalmennus

Erityisosaamisalamme on pyöräily ja tarjoamme monipuolisia pyöräilyvalmennuspaketteja niin henkilökohtaiseen valmennukseen kuin ryhmävalmennukseen. Ota yhteyttä valmennuksen lisätiedoista suoraan valmentajaamme: sari.saarelainen (a) letsgocenter.fi 

Tutustu myös valmiisiin pyöräilykursseihin ja kehitys- ja edustusryhmiimme.


Timmimmäksi?

Kehonkoostumusmittaus on helppo ja kätevä tapa selvittää kehosi nykytila ja asettaa tavoitteet kehonmuokkauksen suhteen. Mittauksella saat raportin, jossa mm. paino, rasvaprosentti, viskeraalinen rasva, nestetasapaino, aineenvaihdunta ja kehonikä. 

Superkunto-ryhmässä kehonkoostumusmittaus otetaan viikottain, tämä on hyvä kannustin kohti tavoitteitasi!

One must learn to crawl before one can walk