— Valmennus —

Tarvitsetko apua saliliikunnan käynnistämiseen?

Ohjaajamme auttavat sinua laatimalla sinulle henkilökohtaisen kuntosaliharjoitusohjelman tavoitteidesi tueksi. Yhteisellä valmennustapamisella ohjaaja käy kanssasi läpi ohjelman liikkeet ja laitteet siten, että sinun on helppo alkaa noudattamaan ohjelmaa itsenäisesti.

Haluatko aloittaa kokonaisvaltaisemman liikunnan harrastamisen?

Valmentajamme auttaa sinua laatimalla sinulle tavoitettasi vastaavan liikuntasuunnitelman ennalta sovitulle jaksolle. Saat liikunnan kausisuunnitelman sekä yksittäiset harjoitukset valmiina eikä sinun tarvitse kuin alkaa noudattamaan ohjelmaa tunnollisesti.

Mietitkö oletko rapakunnossa vai ikäluokkasi yläpuolella?

Kuntoklinikallamme selvitetään kuntotasosi. Eri testimuodoista valittavina on laajasti niin aerobisia testejä ergometrillä kuin juoksumatolla, kuin lihaskunto- ja liikkuvuustestejä.

Pyöräilyvalmennus

Erityisosaamisalamme on pyöräily ja tarjoamme monipuolisia pyöräilyvalmennuspaketteja niin henkilökohtaiseen valmennukseen kuin ryhmävalmennukseen. Ota yhteyttä valmennuksen lisätiedoista.


Kehonkoostumusmittaus on helppo ja kätevä tapa selvittää kehosi nykytila ja asettaa tavoitteet kehonmuokkauksen suhteen. Mittauksella saat raportin, jossa mm. paino, rasvaprosentti, viskeraalinen rasva, nestetasapaino, aineenvaihdunta ja kehonikä. 

Voit varata ajan mittauksille info@letsgocenter.fi

One must learn to crawl before one can walk