— Valmennus —

Tarvitsetko apua liikunnan käynnistämiseen?

Ohjaajamme auttavat sinua laatimalla sinulle henkilökohtaisen kuntosaliharjoitusohjelman tavoitteidesi tueksi. Yhteisellä valmennustapamisella ohjaaja käy kanssasi läpi ohjelman liikkeet ja laitteet siten, että sinun on helppo alkaa noudattamaan ohjelmaa itsenäisesti.

Haluatko aloittaa kokonaisvaltaisemman liikunnan harrastamisen ja hallita arjen kokonaisuutena?

Fysiikkavalmentajamme Sari Saarelainen auttaa sinua laatimalla sinulle tavoitettasi vastaavan liikuntasuunnitelman ennalta sovitulle jaksolle. Saat liikunnan kausisuunnitelman sekä yksittäiset harjoitukset valmiina eikä sinun tarvitse kuin alkaa noudattamaan ohjelmaa tunnollisesti.

Laajemman valmennuksen palveluista voidaan fyysiseen valmennukseen yhdistää myös henkisen hyvinvoinnin ja kokonaisvaltaisen kuormituksen tasapainoon tähtäävää henkistä valmennusta ja työ-arki-urheilu -ympyrän hallintavalmennusta. Henkistä valmennusosaamista johtaa Heli Saarelainen.

Mietitkö oletko rapakunnossa vai ikäluokkasi yläpuolella?

Kuntoklinikallamme selvitetään kuntotasosi. Eri testimuodoista valittavina on laajasti niin aerobisia testejä ergometrillä kuin juoksumatolla, kuin lihaskunto- ja liikkuvuustestejä.

Tavoitteletko urheilukouluun tms. pääsemistä? 

Me preppaamme sinut kuntoon oli tavoitteenasi sitten poliisikoulu, armeija tai urheilukoulu. Jo 8 viikon treenijaksolla saamme uskomattomia tuloksia aikaiseksi kunnon kehittämisessä. Saat myös henkistä itsevarmuutta pääsykokeisiin.

Pyöräilyvalmennus

Erityisosaamisalamme on pyöräily ja tarjoamme monipuolisia pyöräilyvalmennuspaketteja niin henkilökohtaiseen valmennukseen kuin ryhmävalmennukseen. Ota yhteyttä valmennuksen lisätiedoista suoraan valmentajaamme: sari.saarelainen (a) letsgocenter.fi 

Tutustu myös valmiisiin pyöräilykursseihin ja kehitys- ja edustusryhmiimme.


Timmimmäksi?

Kehonkoostumusmittaus on helppo ja kätevä tapa selvittää kehosi nykytila ja asettaa tavoitteet kehonmuokkauksen suhteen. Mittauksella saat raportin, jossa mm. paino, rasvaprosentti, viskeraalinen rasva, nestetasapaino, aineenvaihdunta ja kehonikä. 

One must learn to crawl before one can walk