— Pyöräilykurssit —

Pyöräilykurssit ovat syventäviä lajikursseja. Monet kursseista sopivat toki kaikkien kestävyyslajien harrastajille.

Ohjaajana kursseilla ammattilaispyöräilijä Sari Saarelainen.

Lähtörampilta pyöräilykauteen


2.5.2019 klo 17.30-19.00
16.5.2019 klo 17.30-19.00

Pyöräilykausi on alkamassa, ja jalat käyvät jo malttamattomina odottaen kesää ja fillarikelejä. Kauden kisat ja tapahtumat on jo merkitty kalenteriin, nyt täytyy vaan enää jaksaa koko kausi läpi. Mietitkö miten alkuinnostuksen voisi pidettyä yllä koko pyöräilykauden ja miten välttää loukkaantumiset yms. pyöräilyvaivat?

Tulevan kauden sudenkuoppiin on hyvä tarttua jo nyt kauden alussa. Tule kuulemaan miten vältät tyypillisimmät virheet ja miten edesautat pitämään yllä jaksamista ja intoa koko kauden, syksyyn asti. Tiedon kautta saat varmuutta tekemiseen!

Illassa opit:

 • Tunnistamaan tyypilliset pyöräilijän virheet ja puuttumaan niihin heti
 • Ennakoimaan jaksamisen kuopat ja notkahdukset
 • Tunnistamaan ja suunnittelemaan pyöräilykauden eri vaiheet
 • Tuntemaan pyöräilyn kokonaisvaltaisuuden ja miten voit itse vaikuttaa jaksamiseesi

Vetäjänä toimii ammattipyöräilijä Sari Saarelainen

Torstaina 2.5.2019 ja 16.5.2019 klo 17.30-19.00
Nuijatie 2 A, 01650 Vantaa

Varaa paikka TÄSTÄ


Pyöräilykoulut kevät/kesä 2019

Opi pyöräilyn tekniikka ja lajin kirjoittamattomia sääntöjä ja tapoja pyöräilykoulussa. Harjoitukset sopivat aloittelijoille sekä jo hieman kokeneemmille pyöräilijöille. Ryhmiä on kaksi: naiset ja miehet. Harjoitukset tehdään oman vauhdin mukaisesti eli oma kuntotaso ei ole este osallistumiselle.

Harjoitusten teemat kevät/kesä:


 • Ajotekniikka: ryhmäajo, käännökset, mäet, aistit
 • Vauhtikestävyys
 • Intervallit
 • Teho- /sykemittauksen käyttö
 • Kauden lihaskunto ja liikkuvuus

Aloituspäivä: naiset 6.5., miehet 14.5.
Tapaamiset: naiset maanantaisin klo 17:30; 6.5., 13.5., 20.5., 3.6., 17.6.. Miehet tiistaisin klo 17:30; 14.5., 28.5., 4.6., 11.6., 18.6.
Kesto treeneissä noin 90min.

Hinta: 100 euroa.

Pyöräilijän lihaskunto, kevät/kesä

Pyöräilijän lihaskuntoharjoitukset kesäkaudella. Kilpailu- ja tapahtumakauden ympärille tarvitaan ajamisen lisäksi myös lihaskunto- ja liikkuvuusharjoituksia. Pyöräilijän lihaskunto-tunneilla käydään läpi lajikautta tukevaa toimintaa.

Kesän treenit, kesto à 60min:

Keskiviikkoisin klo 17.30: 15.5., 22.5., 29.5., 5.6., 12.6.
Hinta 75€ 

Naisten Pyöräily-Bootcamp - Pro Weekend

Naisten Pyöräily Bootcamp on jälleen täällä! Tänä vuonna Bootcamp menee pintaa syvemmälle ja muovautuu pienimuotoiseksi treenileiriksi, sillä Bootcampillä vietetään nyt myös kaksi yötä. Kurssipaikkana on Vantaan Vapaalassa sijaitseva kuntokeskus Let`s Go Center ja samassa kiinteistössä sijaitseva GoRooms tarjoaa kurssilaisille majoituksen 1-2 hengen huoneissa. Inun ei siis tarvitse poistua paikalta koko viikonloppuna. Samoin myös lompakkohuolet voit jättää pois, sillä kurssimaksu pitää sisällään kaikki ateriat aamiaisesta illalliseen. Nauti, sillä koko viikonloppu panostetaan sinun hyvinvointiin ja pyöräilijänä kehittymiseen.


Naisten Bootcampilla pureudumme pyöräilyyn erityisesti naisnäkökulmasta. Fysiikka ja naisen rooli yhteiskunnassa luo omat haasteet harjoitteluun ja siihen miten me ehkä itse haluaisimme asioiden olevan.Kurssin aikana teemme monipuolisesti erilaisia harjoituksia, kuulemme teoriaa ja luentoja, mutta pyrimme aina istumaan mahdollisimman vähän ja sen sijaan tekemään ja oppimaan konkreettisesti tekemisen kautta. Liike on lääke koko viikonlopun ajan. Ravinto on kestävyysliikkujalle suunniteltu. Anna kokin hoitaa kotityöt puolestasi, tänä viikonloppuna saat elää kuin huippu-urheilija!


Bootcamp on suunnattu pyöräilylajeja jo harrastaville tai harrastamaan alkaville naisille, joiden arjessa yhdistyvät perhe, työ ja liikunta.


Kurssin keskeinen agenda:

 • Ajankäyttö
 • Palautuminen
 • Harjoittelun monimuotoisuus
 • Ravinto
 • Henkinen hyvinvointi

Kurssilta saat:

 • Konkreettisia vinkkejä harjoitteluun
 • Ymmärrystä miksi ja miten tulisi harjoitella
 • Selityksen käsitteelle "urheilija on ihminen"
 • Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin merkityksen
 • Liikkuva nainen, uhat ja mahdollisuudet
 • Hyvät yöunet
 • Ravitsevaa ruokaa
 • Hyvää seuraa
 • Aikaa itsellesi

Kurssi alkaa perjantaina 25.10. klo 16.00 ja päättyy sunnuntaina 27.10. klo 14.00


Hinta sisältää kaikki liikuntamaksut ja luennot sekä kuntosalin ja saunojen ja porealtaan käyttömaksut sekä hierontapalvelun. Majoitus 2 hengen huoneissa, 2 aamupalaa, 2 lounasta ja 2 illallista sekä 3-4 välipalaa sisältyvät hintaan.

Hinta 690 euroa. Early bird 630 euroa kun ilmoittaudut 31.5.2019 mennessä.

Kaverihinta (ilmoita itsesi ja ystäväsi): 630 euroa/henkilö.

VARAUKSET

Gran Fondo -ryhmä UUSITTU

Tavoitteena Vättern tai jokin muu pyöräilytapahtuma 2020? Tervetuloa harjoittelemaan ryhmään valmentajan opastuksella! Laaja ja monipuolinen valmentautumispaketti ryhmässä.

Teemme kauden aikana laajasti pyöräilyä tukevia monipuolisia harjoituksia sisällä ja ulkona. Kurssi sisältää teoriaa ja treenejä, käytännön vinkkejä ja aikaisemmin asiantuntijoiden neuvoja ensikertalaisille. Kurssin verkko-osuudesta saat ravintoon, harjoitteluun ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin liittyvää materiaalia. Kurssi sisältää myös alku- ja loppukartoituksen kuntotestin.

Osa kurssista käydään verkossa, jolloin voit käydä uusia asioita läpi omien aikataulujesi mukaan. 

Tapaamiset kerran viikossa, yhteensä 24 kertaa pääpainona talvikausi. Tapaamispäivä tiistai klo 18.00 ja satunnaisesti lauantai aamupäivä. Verkkomateriaalin käyt läpi omien aikataulujesi mukaan.

Hinta 490 euroa

Seuraava aloitus: lokakuu 2019. Kesto 6 kuukautta.

Naisten Pyöräilyn talviharjoittelu -verkkokurssi

Talven aikana tehty harjoittelu on tärkeä elementti pyöräilijän kauden menestyksen ja tuloksen kannalta. Huolellisesti tehty talvikausi kantaa hedelmää tulevaan kauteen ja tuleviin kausiin. Mitä kaikkea erityisesti tulisi ottaa huomioon talviharjoittelussa ja mitä talviharjoittelu pitää sisällään ja miksi? Kurssilla käydään pyöräilijän talviharjoittelua läpi erityisesti naisen fysiikka huomioiden. Hyvin suunniteltu harjoittelukausi on valmiiksi tehty.

Kurssi toteutetaan verkossa ja se on saatavilla syksyllä 2019.

Hinta: 49€

Poljentatekniikka talviharjoittelussa

Poljentatekniikan kehittäminen on hyvä aloittaa jo peruskuntokaudella talvella. Miten se olisi hyvä tehdä ja mitä kaikkea oikean poljennan harjoittamiseen kuuluu? Tule kuulemaan ja ottamaan vinkkejä omaan harjoitteluusi. Kurssilla tehdään myös käytännön harjoituksia, joten pääset heti kokeilemaan teorian käytäntöön.

Hinta 95 euroa.

Seuraava kurssi: lokakuu 2019

Kestävyysliikkuja harjoitusohjelma Workshop

Kurssilla opimme kestävyysharjoittelun elementit ja jaksottamisen tuomat edut. Opimme ymmärtämään työn, perheen ja urheilun kokonaiskuormituksen ja sen vaikutukset harjoitteluun. Laadit omaa tavoitettasi tukevan harjoittelun vuosisuunnitelman sekä kausisuunnitelman tulevalle kolmelle kuukaudelle.

Hinta 120 euroa

Seuraavat kurssit: syksyllä 2019

Kestävyysliikkuja Ravinto Workshop

Kurssilla opimme ymmärtämään kestävyysurheilun energiankulutusta; kuinka paljon energiaa ja eri ravintoaineita tarvitaan eri harjoittelukausilla. Käymme läpi nesteen tarpeen suorituksen aikana, sitä ennen ja jälkeen ja otamme selvää millainen on oma nesteenkulutus. Laadit tavoitettasi ja harjoitus-/kilpailuohjelmaa tukevan oman ravinto-ohjelman meneillään olevalle tai tulevalle harjoittelujaksolle.

Hinta 135 euroa.

Seuraava kurssi: syksyllä 2019