— Pyöräilykurssit —

Pyöräilykurssit ovat syventäviä lajikursseja. Monet kursseista sopivat toki kaikkien kestävyyslajien harrastajille.

Gran Fondo -ryhmä

Tavoitteena Vättern tai jokin muu pyöräilytapahtuma 2019? Tervetuloa harjoittelemaan ryhmään valmentajan opastuksella! Laaja ja monipuolinen valmentautumispaketti ryhmässä.

Teemmekauden aikana laajasti pyöräilyä tukevia monipuolisia harjoituksia sisällä ja ulkona. Kurssi sisältää teoriaa ja treenejä, käytännön vinkkejä ja aikaisemmin mm. Vätternin ajaneiden asiantuntijoiden neuvoja ensikertalaisille. Kurssi sisältää myös alku- ja loppukartoituksen kuntotestin.

Tapaamiset kerran viikossa, yhteensä 24 kertaa. Tapaamispäivä keskiviikko klo 18.00 ja satunnaisesti lauantai klo 12.00.

Hinta 350 euroa

Seuraava aloitus: 10.10.2018

Poljentatekniikka talviharjoittelussa

Poljentatekniikan kehittäminen on hyvä aloittaa jo peruskuntokaudella talvella. Miten se olisi hyvä tehdä ja mitä kaikkea oikean poljennan harjoittamiseen kuuluu? Tule kuulemaan ja ottamaan vinkkejä omaan harjoitteluusi. Kurssilla tehdään myös käytännön harjoituksia, joten pääset heti kokeilemaan teorian käytäntöön.

Hinta 95 euroa.

Seuraava kurssi: 13.10.2018

Kestävyysliikkuja harjoitusohjelma Workshop

Kurssilla opimme kestävyysharjoittelun elementit ja jaksottamisen tuomat edut. Opimme ymmärtämään työn, perheen ja urheilun kokonaiskuormituksen ja sen vaikutukset harjoitteluun. Laadit omaa tavoitettasi tukevan harjoittelun vuosisuunnitelman sekä kausisuunnitelman tulevalle kolmelle kuukaudelle.

Hinta 120 euroa

Seuraavat kurssit: 20.10.2018 ja 15.11.2018. Kurssipäivä: klo 12.-16.00 tai arki 16.30-20.30

Kestävyysliikkuja Ravinto Workshop

Kurssilla opimme ymmärtämään kestävyysurheilun energiankulutusta; kuinka paljon energiaa ja eri ravintoaineita tarvitaan eri harjoittelukausilla. Käymme läpi nesteen tarpeen suorituksen aikana, sitä ennen ja jälkeen ja otamme selvää millainen on oma nesteenkulutus. Laadit tavoitettasi ja harjoitus-/kilpailuohjelmaa tukevan oman ravinto-ohjelman meneillään olevalle tai tulevalle harjoittelujaksolle.

Hinta 135 euroa.

Seuraava kurssi: 9.11.2018 klo 16.30-20.30