Sali avoinna joka päivä klo 5.-22.00

— KUNTO —

KUNTO on sinulle jolle liikkuminen on elämäntapa ja joka haluaa ylläpitää tervettä elämäntyyliä ja edesauttaa terveellistä elämänpolkua. Olet kenties liikkunut paljon aikaisemmin, mutta käynnistämässä nyt liikuntaa uudelleen. Haluat ehkä pudottaa muutaman kilon painoa tai kiinteytyä mutta et ole niinkään mittareille vannoutunut tuloshakuinen liikkuja vaan ennemminkin omaan hyvinvointiin peilaava kuntoilija.

KUNTO antaa sinulle ryhmässä liikkumisen iloa ja tuloksia juuri sinun tarpeisiisi. Sinulla ei tarvitse olla kiireisen arjen keskellä erikseen sovitettavaa aikaa personal trainerille, vaan saat valmennuksen ja suunnitellut ohjelmat joka kerta kun tulet liikkumaan.

KUNTO on oivallinen sinulle joka haluaa sosiaalista kanssakäymistä samanhenkisten kanssa, pitää hauskaa liikkuen ja liikkua esimerkiksi koko perheen voimin. KUNTO on henkisesti lataava, sosiaalinen kuntoilumuoto.

KUNTO valmennuksellisessa ryhmäliikunnassa tavoitteena: Liikunnan käynnistys, painonhallinta. Lihaskunto ja hapenkuljetuselimistön kehittäminen

Lisäksi omat tuntimme: Hula, Core, Total Perfect Body

Täysin uusi oma konseptimme on Kuusveto-tunti! Kuusveto "6x6" -tunti on kuusivaiheinen konsepti, joka keskittyy ensin kehon takavedon parantamisen nelivedoksi ja etenemistä aina kuusvetoon asti. Itse tuntikin perustuu kuuteen liikkeeseen, kuuteen vaiheeseen. Kuusvedon aikaan saamiseksi tehdään monipuolisia lihaskunto ja liikkuvuusliikkeitä oman kehonpainon avulla. Mitään kuntovälineitä ei tunnilla käytetä, ja sään salliessa treeni voidaan tehdä myös ulkona milloin vain, missä vain! Yksinkertaisia liikkeitä, mutta haastavaa suorittamista. Tunnin ydin on keskivartalon kehittäminen monipuolisilla ja tehokkailla harjoitteilla.

Kuusvedon saavutettuasi pärjäät arjessa tehokkaammin, kurotat ylähyllyille ja kyykkäät lattiatasoon, loukkaantumisriskisi on madaltunut, työkykysi on parantunut, palaudut treeneistä paremmin, lihaskunto ja liikkuvuus on kehittynyt ja liikut ketterästi kuin kissa.


Kokeile miltä KUNTO -valmennuksellinen ryhmäliikuntaviikko tuntuu käytännössä!