— KUNTO —

KUNTO on sinulle jolle liikkuminen on elämäntapa ja joka haluaa ylläpitää tervettä elämäntyyliä ja edesauttaa terveellistä elämänpolkua. Olet kenties liikkunut paljon aikaisemmin, mutta käynnistämässä nyt liikuntaa uudelleen. Haluat ehkä pudottaa muutaman kilon painoa tai kiinteytyä mutta et ole niinkään mittareille vannoutunut tuloshakuinen liikkuja vaan ennemminkin omaan hyvinvointiin peilaava kuntoilija.

KUNTO antaa sinulle ryhmässä liikkumisen iloa ja tuloksia juuri sinun tarpeisiisi. Sinulla ei tarvitse olla kiireisen arjen keskellä erikseen sovitettavaa aikaa personal trainerille, vaan saat valmennuksen ja suunnitellut ohjelmat joka kerta kun tulet liikkumaan.

KUNTO on oivallinen sinulle joka haluaa sosiaalista kanssakäymistä samanhenkisten kanssa, pitää hauskaa liikkuen ja liikkua esimerkiksi koko perheen voimin. KUNTO on henkisesti lataava, sosiaalinen kuntoilumuoto.

KUNTO valmennuksellisessa ryhmäliikunnassa tavoitteena: Liikunnan käynnistys, painonhallinta. Lihaskunto ja hapenkuljetuselimistön kehittäminen

KUNTO-tavoitteeseen soveltuvia Less Mills -konseptituntejamme:

Lisäksi omat tuntimme: Hula, Core, Total Perfect Body

Tutustu miltä KUNTO tuntuu valmiiksi laaditulla viikon testiviikolla!

Kokeile miltä KUNTO -valmennuksellinen ryhmäliikuntaviikko tuntuu käytännössä! Päivitetään...