— MEGAFORMER —

Koe harjoittelun vallankumous Let's Go Centerissä!

Liity niiden kuntoilijoiden joukkoon, jotka muuttavat treenikokemustaan, harjoittelun tehoa ja intensiteettiä Megaformerilla. Let's Go Centerissä olemme tuodessamme Suomeen maailmanlaajuisesti nopeimmin kasvavan harjoitusmuodon, joka on Yhdysvaltojen suosituin harjoitusmuoto - Lagree Fitness, powered by Megaformer.

Low impact – High intensity

Megaformer on enemmän kuin harjoittelu; se on ilmiö. Tämä Lagree Fitnessiin perustuva menetelmä on nopeasti tullut suosituimmaksi niille, jotka etsivät korkeatehoista, vähän niveliä kuormittavaa harjoittelua. Megaformer harjoittelu on täydellistä synergiaa, jossa yhdistyvät intensiteetti ja tietoisuus, voima ja joustavuus, voima ja kestävyys.

Megaformer-harjoituksen on suunniteltu maksimoimaan rasvanpoltto ja lihasten muokkaus, mikä on huomattavasti tehokkaampaa kuin perinteiset treenit.

Low impact – High intensity

Innovatiivinen vähäinen niveliä kuormittava vaikutus: Koe intensiteetti ilman iskuja. Megaformer tarjoaa haastavan harjoittelun, joka on hellävarainen kehollesi mutta kova kaloreita ja rasvaa vastaan.

Megaformer tunneilla voit säätää harjoittelusi kuntotasosi mukaan, olipa kyseessä sitten aloittelija tai kokenut urheilija. Näin varmistamme, että ylität aina rajasi turvallisesti.

Megaformerin ainutlaatuinen kyky kohdistaa harjoitus lähes kaikkiin kehosi lihaksiin on niin intensiivinen kuin haluat sen olevan. Näet ja tunnet eron johdonmukaisen harjoittelun myötä - muotoiltu vartalo, vahvistunut ydinvoima ja parantunut yleinen kunto.

Astu sisään Let's Go Centeriin ja tutustu Megaformerin tehoon. Liity intohimoisten kouluttajien ja samanhenkisten yksilöiden yhteisöön, jotka kaikki pyrkivät kohti huippukuntoa.