Sali avoinna joka päivä klo 5.-22.00

— Superkunto —


Superkunto

Onko etätyö ajanut sinutkin kotioloihin ja liikkuminen on jäänyt vähemmälle? Käsi käy herkkupussilla ja olet varmaan huomannut kuinka jääkaapin ovi käy tiheään. Älyranneke huutaa jatkuvasti jaloitteluun lähtemisestä, mutta peppu painaa sohvaan tai etätyöpisteeseen vain syvempää asentoa... Korona-aika on nyt herkuteltu ja maaliskuussa käynnistetään vuoden 2023 toinen Superkunto-kurssi.

Mitä teemme: 

Ryhmävalmennuksen etu on yhteisön käsinkosketeltava innostus ja kannustus. Tapaat valmentajasi ja ryhmäsi livenä kerran viikossa.

Kurssi alkaa lähtötilanteen kartoittamisella:

  1. kehonkoostumusmittaus
  2. vartalon ympärysmitat
  3. aerobisen kunnon ja lihaskunnon mittaukset
  4. sekä aloitustilanteen kuvat Sinusta.

📌 Tapaamisia on kerran viikossa ja tapaamisella otamme kehonkoostumusmitat sekä teemme tehokkaan treenin. Opit koko ajan lisää omasta kehostasi sekä opit hallitsemaan painonhallinnan ja testaamaan kehitystäsi itsenäisesti.

📌 Kurssilla saat selkeät ravinto-ohjeet, joita sinun on helppo noudattaa. Kaikki tuotteet löydät tavallisesta kaupasta olit sitten kotosalla tai reissussa. Ei hankalia pussiruokia tai lisäravinteita.

📌 Chatin avulla kysyt mieltä askarruttavia kysymyksiä ohjaajalta tai muilta ryhmän jäseniltä. Ryhmän tuki onkin yksi parhaimmista Superkunnon elementeistä! Chatissä kutsut kaverin vaikka lenkille.

📌 Kurssi kestää 6 viikkoa. Kurssin lopuksi teemme alussa suoritetut testit uudelleen.

⭐️ Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paraneminen näkyy ulkoisesti ja sisäisesti. Jaksat liikkua paremmin, voit henkisesti vakaammin, unenlaatu paranee ja työ ja arki sujuvat paremmalla tarmolla.

Ryhmävalmennuksen hinta 150 euroa. Nyt 120€! Viimeiset paikat kurssille!

Seuraava aloitus: 1.3.2023 (6 viikkoa)

Ryhmä: keskiviikko klo 18:30

- Ryhmätapaamiset kerran viikossa
- Kattavat kuntotestit
- Seuranta
- Verkkovalmennus
- Selkeät ravinto-ohjeet
- Opiskelet hallitsemaan painosi
- Liikuntapäivyri
- Ryhmätuki ja chat
- Uusi sinä!


Seuraavat aloitusajankohdat:

1.3.2023 Keskiviikko