— Superkunto —


Superkunto 

Onko etätyö ajanut sinutkin kotioloihin ja liikkuminen on jäänyt vähemmälle? Käsi käy herkkupussilla ja olet varmaan huomannut kuinka jääkaapin ovi käy tiheään. Älyranneke huutaa jatkuvasti jaloitteluun lähtemisestä, mutta peppu painaa sohvaan tai etätyöpisteeseen vain syvempää asentoa... tammikuussa 22 aloitamme terveelliset elämäntavat. 

Mitä teemme: 

Ryhmävalmennuksen etu on yhteisön käsinkosketeltava innostus ja kannustus. Tapaat valmentajasi ja ryhmäsi livenä säännöllisesti.
Kurssi alkaa lähtötilanteen kartoittamisella:

  1. kehonkoostumusmittaus
  2. vartalon ympärysmitat
  3. aerobisen kunnon ja lihaskunnon mittaukset
  4. sekä aloitustilanteen kuvat Sinusta.


Tapaamisia on kahdesti viikossa ja toisella  viikkotapaamisella otamme päivitetyt tulokset kehonkoostumuksesta ja teemme tehokkaan treenin. Toisella tapaamisella teemme tehokkaan treenin. Lisäksi yksi viikkotapaaminen on verkossa, ja tämän tapaamisen voit tehdä silloin kun sinulle sopii. Saat hyödyllisiä vinkkejä sekä ohjeita sekä viikkotehtävän, joka käydään läpi seuraavalla tapaamisella. Opit siis koko ajan lisää omasta kehostasi sekä opit hallitsemaan painonhallinnan ja testaamaan kehitystäsi itsenäisesti.

Kurssilla saat selkeät ravinto-ohjeet, joita sinun on helppo noudattaa. Kaikki tuotteet löydät tavallisesta kaupasta olit sitten kotosalla tai reissussa. Ei hankalia pussiruokia tai lisäravinteita.

Chatin avulla kysyt mieltä askarruttavia kysymyksiä ohjaajalta tai muilta ryhmän jäseniltä. Ryhmän tuki onkin yksi parhaimmista Superkunnon elementeistä! Chatissä kutsut kaverin vaikka lenkille.

Kurssin ajaksi saat käyttöösi 8 viikkoa ilmaista treeniaikaa Let`s Go Centerin kuntosalilla! Liikut täysin ilman aikarajoituksia joka päivä klo 5.-22.00 välillä, silloin kun sinulle sopii.

Kurssi kestää jakson ajankohdasta riippuen 7-8 viikkoa ja sisältää yhden itsenäisen viikon, jolloin opitut asiat laitetaan puntariin ja omatoiminen painonhallinta aktivoidaan. Kurssin lopuksi teemme alussa suoritetut testit uudelleen SEKÄ juhlimme tuloksia ja yhdessä kuljettua liikuntapolkua kurssin päättäjäisillä.

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paraneminen näkyy ulkoisesti ja sisäisesti. Jaksat liikkua paremmin, voit henkisesti vakaammin, unenlaatu paranee ja työ ja arki sujuvat paremmalla tarmolla.

Ryhmävalmennuksen hinta 220 euroa.

Seuraava aloitus: tammikuu 2022 (8 viikkoa)

Ryhmä: keskiviikko klo 17.30 ja perjantai klo 17.00.
Mukaan mahtuu max 10 henkilöä/ ryhmä.

- Ryhmätapaamiset kaksi kertaa viikossa
- Kattavat kuntotestit
- Seuranta
- Verkkovalmennus
- Selkeät ravinto-ohjeet
- Opiskelet hallitsemaan painosi
- 8 viikkoa ilmaista kuntosali- ja jooga-aikaa rajattomasti
- Liikuntapäivyri
- Ryhmätuki ja chat
- Päätösilta
- Uusi sinä!