— Superkunto —

SUPERKUNTO BOOTCAMP TAMMIKUU 2019

Superkunto ottaa jouluherkkujen sulatukselle startin todellisella tehojaksolla! Kahdeksan viikon Superkunto-kurssi alkaa viikonlopun kuntoretriitillä Vantaalla. Lauantaista sunnuntaihin kestävällä intensiiviviikonlopulla laitamme aineenvaihdunnan käyntiin liikkumalla ja syömällä terveellisesti. Opit syömään terveellisesti ja liikkumaan sopivasti. Teemme myös alkutestit ja käymme läpi asioita, joita tyypillisesti kohdataan laihdutuksen aikana. Muun ryhmän tuki on korvaamaton buustaaja ja tulet huomaamaan kuinka paljon voimavaroja ryhmä tuo! Viikonlopun jälkeen aloitat arjen kevyemmin ja entistä motivoituneemmin. Tapaamiset kahdesti viikossa maanantaisin ja keskiviikkoisin.

Kurssi pitää sisällään:

  • Kuntostartti 18.-19.1.2019 majoitus kahden hengen huoneissa, ruokailut all inclusive.
  • Kuntotestit jakson alussa ja lopussa
  • Kehonkoostumusmittaukset kerran viikossa
  • Valmennustapaamiset kerran viikossa à 60 min (ryhmä ti-to)

Kurssin hinta 230 euroa

Superkunto perusryhmä

Tavoitteena painonpudotus, kiinteytyminen tai liikunnan polkaisu käyntiin? Superkunto on näitä tavoitteita varten!

Kurssi alkaa lähtötilanteen kartoittamisella: kehonkoostumusmittaus, vartalon ympärysmitat, aerobisen kunnon ja lihaskunnon mittaukset sekä aloitustilanteen kuvat Sinusta. 
Tapaamisia on kahdesti viikossa ja tällöin liikutaan monipuolisesti yhdessä. Toisella viikkotapaamisella otamme myös päivitetyt tulokset kehonkoostumuksesta.
Kurssi kestää kahdeksan viikkoa ja sisältää yhden itsenäisen viikon, jolloin opitut asiat laitetaan puntariin ja omatoiminen painonhallinta aktivoidaan. Kurssin lopuksi teemme alussa suoritetut testit uudelleen.

Kokonaisvaltainen hyvinvoinnin paraneminen näkyy ulkoisesti ja sisäisesti. Jaksat liikkua paremmin, voit henkisesti vakaammin, unenlaatu paranee ja työ ja arki sujuvat paremmalla tarmolla.

Ryhmävalmennuksen hinta alkaen 180 euroa.

Seuraava ryhmä alkaa tammikuussa 2019. Aloituspäivä torstai 10.1.2019. Tapaamiset maanantaisin ja torstaisin klo 17.30.

Lue lisää ja varaa paikkasi.