Kevät 2019 varattavissa!

Ryhmäliikuntatuntimme

— YHDESSÄ LIIKKUMINEN ON HAUSKAA —


UUTTA RYHMÄLIIKUNNASSA 2018

Keväällä 2018 perinteiset yksittäiset listatunnit poistuivat ohjelmistosta ja tilalle tulivat ryhmäliikuntakurssit. Kurssimuotoinen opetus mahdollistaa sen että tuntien sisältö pystytään pitämään progressiivisena ja asiakaslähtöisempänä, kunkin kurssilaisen henkilökohtaisia tavoitteita entistä enemmän palvelevana pakettina.

Kurssit kestävät 4-8-12 viikkoa ja tunnilla on aina vakio-ohjaaja ja vakiomäärä ohjausta. Ohjaajan poissaolotapauksissa tunti korvataan erikseen sovittuna toisena päivänä. Kurssi mahdollistaa myös esimerkiksi spinning-kursseilla vakiopyörän varaamisen. Kurssimaksu maksetaan etukäteen. Pidempiaikaiset sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Annamme mielellämme lisätietoja kurssien käytäntöön liittyen. info@letsgocenter.fi

Kurssille varataan paikka etukäteen. Tammikuussa alkavat kurssit on nyt julkaistu. Paikat kursseille voi varata suoraan alla olevasta linkistä.   Tunnit joilla on paikkoja ovat vielä varattavissa koko jakson ajan.

Tunneille voi osallistua myös 15 euron kertamaksulla mikäli tilaa on. Ilmoittautuminen oheisen kaavakkeen kautta.

ERIKOISTUNNIT! Spinningin ihanat 2 tunnin pituiset maratontunnit saavat jatkoa! Sarin ohjaamat tunnit, taatusti hikeä, maitohappoja ja pyöräilyniloa!

Ryhmäliikunnan hinnat löydät tästä

Yksityistunti?

— VARAA OMA TUNTI—

Meiltä voit varata ryhmällesi, seurallesi tai yrityksellesi oman tunnin. Vuokraamme myös tilojamme yksityiskäyttöön.