Syksy 2018 ilmoittautuminen käynnissä!

Ryhmäliikuntatuntimme

— YHDESSÄ LIIKKUMINEN ON HAUSKAA —

Tutustu monipuoliseen ryhmäliikuntakalenteriimme.

UUTTA RYHMÄLIIKUNNASSA 2018

Keväällä 2018 perinteiset yksittäiset listatunnit poistuvat ohjelmistosta ja tilalle tulevat ryhmäliikuntakurssit. Kurssimuotoinen opetus mahdollistaa sen että tuntien sisältö pystytään pitämään progressiivisena ja asiakaslähtöisempänä, kunkin kurssilaisen henkilökohtaisia tavoitteita entistä enemmän palvelevana pakettina.

Kurssit kestävät 4-8 viikkoa ja tunnilla on aina vakio-ohjaaja ja vakiomäärä ohjausta. Ohjaajan poissaolotapauksissa tunti korvataan erikseen sovittuna toisena päivänä. Nykyiset vuosikortin tai useamman kuukauden kuukausikortin omistavat saavat valita itselleen kortin käyttöasteen mukaisen määrän kursseja. Kurssi mahdollistaa myös esimerkiksi spinning-kursseilla vakiopyörän varaamisen. Mikäli joudut olemaan pois sairastumisen takia, voit käydä korvaamassa poissaolon tunnin toisessa ryhmässä mikäli siinä on tilaa. Voit myös korvata sairaspoissaolot seuraavassa kurssissa. Pidempiaikaiset sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Annamme mielellämme lisätietoja kurssien käytäntöön liittyen. info@letsgocenter.fi

Kurssille varataan paikka etukäteen. Syyskuussa alkavat kurssit on nyt julkaistu ja voit ladata kurssiohjelman tekstin alapuolella olevasta linkistä. Paikat kursseille voi varata suoraan alla olevasta linkistä.  Syyskuussa alkavien kurssien osalta ilmoittautuminen päättyy 10.8.2018.

Tunneille voi osallistua myös 15-19 euron kertamaksulla mikäli tilaa on. Ilmoittautuminen oheisen kaavakkeen kautta.

Ryhmäliikunnan hinnat löydät tästä

Yksityistunti?

— VARAA OMA TUNTI—

Meiltä voit varata ryhmällesi, seurallesi tai yrityksellesi oman tunnin. Vuokraamme myös tilojamme yksityiskäyttöön.