Sali avoinna joka päivä klo 5.-22.00

— Kuntosali —

UUDET LAITTEET!

  • Salillamme on kattavat kuntosalilaitteet ja tilavat liikuntatilat.
  • Meille ovat kaikki tervetulleita, ei ikärajoja eikä jäsenyyksiä.
  • Pukuhuoneissa on lukittavat kaapit, jotka toimivat ilman panttia.
  • Suihkutiloissa saunat.

Kuntosalimme on perinteinen old school- sali, jossa turha prameilu ja hifistely on unohdettu ja treenaamisesta on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Vanhaa kunnon rautaa ja runsaasti vapaita painoja. Meillä treenataan eikä meinata. Radiosta soi musa, jonka asiakkaat valitsevat. Aamupäivisin yleensä nostalgia, päivällä nrj ja illalla rock. Asiakkaamme ovat valehtelematta alueen parhaimmat, useat heistä vakioasiakkaita jo monen vuosikymmenen ajalta, ja uudet asiakkaat otetaan aina lämpimästi vastaan tervetulleiksi joukkoomme. Meillä on helppo olla. 

Salimme on neljässä eri tilassa, joista löydät kattavan valikoiman vapaita painoja, painotankoja ja -telineitä ja taljoja. Painopakallisia laitteita Salter ja Donna sekä Human Sport-laitesarja. Yli 100 laitetta/tankoa/punttia! LAITEKANTA UUDISTETTU MAALISKUUSSA -23!

Runsaasti aerobisia laitteita kuten Precor-juoksumatot, crossarit, Concept -soutulaitteita, Wattbike- ja Tomahawk - kuntopyöriä.

Naisten oman sali, jossa ihanan pinkki Donna-laitesarja tarjoaa mahdollisuudet helppoon mutta tehokkaaseen kiertoharjoitteluun. Toki sali on avoin kaikille käyttäjillemme, naisille ja miehille.

Keväällä 2022 laajensimme vaijerilaitesarjan "akvaariotilaan", näin saimme samalla yli 70 neliötä lisää tilaa oman kehonpainon treeneihin sekä venyttelyyn. Aerobisten laitteiden loungen yhteydessä on myös avattu puolapuut sekä leuanvetotanko.

Verkkokaupasta saat kattavat maksuvaihtoehdot: verkkopankki, kortit, lasku ja osamaksu!

"Don`t ask for a light load but rather ask for a strong back."