— Kuntosali —

UUDET LAITTEET!

  • Salillamme on kattavat kuntosalilaitteet ja tilavat liikuntatilat.
  • Meille ovat kaikki tervetulleita, ei ikärajoja eikä jäsenyyksiä.
  • Pukuhuoneissa on lukittavat kaapit, jotka toimivat ilman panttia.
  • Suihkutiloissa saunat.

Kuntosalillamme turha prameilu ja hifistely on unohdettu ja treenaamisesta on pyritty tekemään mahdollisimman helppoa ja mukavaa. Vanhaa kunnon rautaa ja runsaasti vapaita painoja. Meillä treenataan eikä meinata. Radiosta soi musa, jonka asiakkaat valitsevat. Asiakkaamme ovat valehtelematta alueen parhaimmat, useat heistä vakioasiakkaita jo monen vuosikymmenen ajalta, ja uudet asiakkaat otetaan aina lämpimästi vastaan tervetulleiksi joukkoomme. Meillä on helppo olla. 

Salimme on kolmessa eri tilassa, joista löydät kattavan valikoiman vapaita painoja, painotankoja ja -telineitä ja taljoja. Painopakallisia laitteita Salter ja Donna sekä Human Sport-laitesarja. Yli 100 laitetta/tankoa/punttia! LAITEKANTA UUDISTETTU MAALISKUUSSA -23!

Runsaasti aerobisia laitteita kuten Precor-juoksumatot, crossarit, Concept -soutulaitteita, Wattbike- ja Tomahawk - kuntopyöriä.

Naisten oman sali, jossa ihanan pinkki Donna-laitesarja tarjoaa mahdollisuudet helppoon mutta tehokkaaseen kiertoharjoitteluun. Toki sali on avoin kaikille käyttäjillemme, naisille ja miehille.

Nuoret


Tervetuloa kuntosalillemme – paikkaan, jossa tavoitteellinen harjoittelu ja rentoutuminen kohtaavat. Meille on tärkeää, että jokainen saa treenata rauhassa ja kunnioittaa toisiaan. Harjoittelu turvallisesti vaatii lajituntemusta ja ymmärrystä harjoittelun vaikutuksista. Alle 17-vuotiaat asiakkaamme edellytämme osallistumaan kuntosalikurssille tai tapaamaan valmentajaa avoimilla valmennusvuoroilla, jotta varmistamme rauhallisen ja turvallisen ympäristön kaikille. Tutustu kurssikalenteriimme ja tule mukaan avoimille valmennusvuoroille, jotka järjestetään kahdesti viikossa. Pysy ajan tasalla viikkokalenterimme avulla. Tervetuloa treenaamaan kanssamme!

Verkkokaupasta saat kattavat maksuvaihtoehdot: verkkopankki, kortit, lasku ja osamaksu!

"Don` t ask for a light load but rather ask for a strong back."