RyhmäliikuntatunnitBarre

Tule mukaan Barre-tunnille, jossa yhdistyy tanssin sulavuus, voimaharjoittelu ja pilates. Tämä kokovartalotreeni käyttää balettiin innoittamia liikkeitä, joiden avulla vahvistat lihaksiasi, parannat ryhtiäsi ja saat kauniin, pitkän linjan kehon. Sopii kaikille tasoisille kuntoilijoille, ja tarjoaa ainutlaatuisen mahdollisuuden yhdistää liike ja tanssi voimakkaaseen harjoitteluun.

Body

Tervetuloa Body-tunnille, jossa pumppaat energiaa ja voimaa koko kehoon!. Bodypump tangoilla on dynaaminen ja hauska treeni, joka yhdistää voimaharjoittelun tehokkuuden tangon tuomaan lisähaasteeseen. Tunneilla keskitymme lihasvoiman kasvattamiseen ja kehon muokkaamiseen. Aloittelijasta kokeneempaan treenaajaan – tämä tunti tarjoaa kaikille mahdollisuuden tuntea olonsa vahvaksi ja energiseksi.

Circuit

Lennokkaan alkulämmittelyn jälkeen tehdään tehokas kiertoharjoittelu kuntosalilaitteilla ohjatusti. Helppoa, tehokasta ja motivoivaa!

Core

Vahvista keskivartaloasi Core-tunnilla, joka keskittyy syviin lihaksiin ja tukee tasapainoista kehonhallintaa. Tämä monipuolinen tunti haastaa vatsa- ja selkälihaksesi erilaisilla liikkeillä ja harjoituksilla. Core-tunti ei ainoastaan luo vahvempaa keskivartaloa, vaan auttaa myös parantamaan ryhtiäsi ja yleistä kehonhallintaasi.

Eeva` s Energizer

Eeva-Liisan legendaariset lounastunnit piristävät kehosi ja mielesi. Tämä tunti on täydellinen yhdistelmä energiaa ja iloa, joka saa sinut tuntemaan olosi virkistyneeksi ja valmiiksi ottamaan vastaan päivän haasteet.

Fit&Stretch

on liikkuvuutta ja kehonhallintaa parantava tunti. Tunnilla tehdään kehoa lämmittäviä ja kehon voimaa ja liikkuvuutta kehittäviä pilates-vaikutteisia harjoitteita. Lämmittelyn aikana työskentelemme erityisesti keskivartalon lihasten avulla, joten tuloksia saadaan lihaskunnon parantumisen ja liikkuvuuden lisäksi paremman ryhdin osalta. Loppuosa tunnista tehdään pitkiä ja rauhallisia venytyksiä. Tunti sopii kaikille.

Flowcycle

Koe Flowcycle-tunti, jossa yhdistyvät sykettä nostattava spinning ja virtaava flow. Tämä dynaaminen tunti tarjoaa ainutlaatuisen yhdistelmän sykettä kohottavaa aerobista liikuntaa ja kehoa avaavaa flow-harjoittelua. Pyöräile musiikin tahdissa ja anna kehosi virtailla läpi tasapainoisen harjoituksen, joka vahvistaa niin mieltäsi kuin lihaksiasikin.

Megaformer

Tule kokemaan kuntoilun vallankumous Megaformer-tunnilla! Tämä täydellinen kehon treeni käyttää hyväksi Megaformer-laitetta, joka haastaa lihaksesi monipuolisesti. Liikkeet ovat hitaita ja hallittuja, mutta äärimmäisen tehokkaita. Megaformer-tunti parantaa voimaa, kestävyyttä ja lihastasapainoa. Riippumatta siitä, oletko kokenut kuntoilija vai vasta-alkaja, tämä tunti tarjoaa ainutlaatuisen treenikokemuksen.

Perfect Body

Tavoittele täydellistä kehoa tämän monipuolisen ja kattavan treenin avulla, joka haastaa kaikki kehon lihasryhmät tasapainoisella ja tehokkaalla tavalla.

Pump Up

on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua pääsääntöisesti oman kehon painolla, mutta myös Pump- tangoilla sekä painoilla. Keskitymme parantamaan core-alueen voimaa ja yleisiä kehon voimaominaisuuksia. Pump Up muokkaa kehoa ja tuo ryhtiä asentoon.

Skillbike

Astu ohjelmoitujen harjoitusten maailmaan Skillbike-tunnilla. Tämä älypyörä tarjoaa mahdollisuuden optimoida polkutekniikkaa, kehittää voimaa ja parantaa pyöräilykuntoa. Tunnilla pääset kokemaan uuden tason polkemisen dynamiikan ja haastamaan itsesi monipuolisilla harjoitusohjelmilla. Riippumatta siitä, oletko aloittelija vai kokenut pyöräilijä, Skillbike tarjoaa mukautuvaa ja tehokasta harjoittelua.

Virtuaalitunnit 30, 45 ja 60 min

LIVE:
Intervalli
Tekniikka
HC 75 min
LIIT (Low Impact Interval Training)

Step

Astukaamme yhdessä kohti voimaa ja kestävyyttä Step-tunnilla! Tämä energinen treeni tuo step-laudan mukaan lihaskuntoharjoitteluun ja nostaa sykkeesi pilviin. Helpot liikkeet ja mukaansatempaava musiikki tekevät tästä tunnista hauskan ja tehokkaan samanaikaisesti. Sopii kaikille, jotka haluavat haastaa itseään ja parantaa kestävyyttään!


Huomioithan, että tuntien ajat ja sisällöt voivat vaihdella, ja on suositeltavaa tarkistaa aikataulut ja saatavuus suoraan Let's Go Centerin verkkosivuilta tai asiakaspalvelusta.


GO-studio

Yksityistunti?

— VARAA OMA TUNTI—

Meiltä voit varata ryhmällesi, seurallesi tai yrityksellesi oman tunnin. Vuokraamme myös tilojamme yksityiskäyttöön.