— Tiimimme —

Nyt, kun vuosi 2024 koittaa, Le's Go Center on valmiina aloittamaan uuden luvun. Me emme vain seuraa trendejä, me luomme niitä. Meidän boutique-studiomme on paikka, jossa jokainen treeni on yhtä ainutlaatuinen kuin sen ohjaaja. Meidän historiamme on rikas ja elävä – se on tarina, joka on kirjoitettu hien ja sinnikkyyden musteella.

Tervetuloa Let's Go Center Boutique Studioon, jossa ohjaajamme ovat sydämemme syke ja sielumme peili. 


Sari Saarelainen

"Valmentautuminen ei ole orjallista työtä vaan säännöllistä elämänrytmiä."

Tiivistettynä Sarin valmentajafilosofian ydinkohdat. Valmennukseni tärkein asia on opettaa säännöllinen elämänrytmi ja auttaa urheilijaa tai liikkujaa löytämään liikunnasta elämäntapa. Valmennukseni 4 arvopohjaa ovat ILO, KUNNIOITUS, VAPAUS, LAATU.

Sari Saarelaisen intohimo ja energia ovat sytyttäneet kipinän lukemattomien asiakkaidemme kuntoilumatkalle.

Sari on perinyt Le's Go Centerin perustajien, Eeva ja Pekka Saarelaisen, palon ja sitoutumisen. Hän on ollut mukana muokkaamassa studion ainutlaatuista henkeä jo vuosikymmenten ajan, tuoden mukanaan uusia innovaatioita ja säilyttäen samalla keskuksen perinteisen lämmön ja yhteisöllisyyden.

Sarin ohjauksessa jokainen treeni haastaa kehon ja mielen, samalla kun se tukee jokaista yksilöä heidän henkilökohtaisella matkallaan kohti hyvinvointia. Hän on tunnettu kyvystään motivoida ja luoda treenejä, jotka ovat sekä tehokkaita että nautinnollisia.

Käy tutustumassa Sarin ohjaamiin tunteihin ja koe itse, miksi hänen tunneillaan energia on tarttuvaa ja tulokset puhuvat puolestaan. Sari odottaa innolla, että saa toivottaa sinut tervetulleeksi Let's Go Center Boutique Studioon, missä jokainen treeni on askeleen lähempänä sinun parasta versiotasi.

Lisätietoja Sarista löydät hänen henkilökohtaiselta sivultaan: TÄSTÄ

Ole rohkeasti yhteyttä, olen kokenut valmentaja elämän eri liikuntavaiheissa! sari.saarelainen@letsgocenter.fi


Heli Saarelainen

Tapaat Heli Saarelaisen, Let's Go Center Boutique Studion monitaiturin, joka on omistautunut ohjaaja, tanssija, life coach ja business coach. Heli valmistui tanssijaksi Saksasta vuonna 1994 ja on siitä lähtien ohjannut tunteja, jotka yhdistävät taidokkaasti liikkeen, voiman ja rytmin.

Heli on tunnettu siitä, että hän tuo syvällistä ymmärrystä ja intohimoa jokaiseen liikkeeseen, luoden tunneillaan ainutlaatuisen ympäristön, jossa keho ja mieli voivat kukoistaa yhdessä. Hänen päivätyönsä esihenkilöiden ja johtajien valmentajana ja sparraajana inhimillisen muutoksen johtamisessa heijastuu myös hänen ohjaustyylissään, jossa hän korostaa hyvän johtajuuden ulottuvuuksia ja itsetuntemuksen merkitystä.

Heli on erikoistunut kokonaisvaltaiseen harjoitteluun, ja hänen tuntivalikoimaansa kuuluvat muun muassa megaformer, soul cycle, barre, step, core ja pilates. Hän on mestari luomaan treenejä, jotka ovat samanaikaisesti hauskoja ja tehokkaita, ja hänen energiansa ja positiivisuutensa ovat tarttuvia. Helin tunneilla nauru ja hiki sekoittuvat saumattomasti, kun hän ohjaa sinut kohti terveyden ja hyvinvoinnin tavoitteitasi.

Tule kokemaan Helin dynaamiset tunnit, joissa jokainen liike on suunniteltu edistämään kehon ja mielen harmoniaa. Hän odottaa innolla, että saa jakaa kanssasi matkan kohti parempaa itseäsi Let's Go Center Boutique Studion inspiroivassa ympäristössä.

Lisätietoja Helistä löydät hänen kotisivuiltaan


Eeva-Liisa Saarelainen

Eeva-Liisa Saarelainen on nimi, joka resonoituu kuntoilun ja ryhmäliikunnan maailmassa legendana. Vuodesta 1981 lähtien hän on ollut liikkeellepaneva voima tuhansien suomalaisten liikuntaharrastuksessa, tuoden ensimmäisenä Jane Fonda -tunnit Suomeen ja liikuttamalla lähes 100 000 ihmistä uransa aikana.

Eeva-Liisan intohimo ryhmäliikuntaa kohtaan on vertaansa vailla. Hän uskoo yhteisöllisen harjoittelun voimaan ja siihen, että yhdessä treenaaminen ei ainoastaan vahvista kehoa, vaan myös luo yhteenkuuluvuuden tunnetta. Hänen energiansa ja määrätietoisuutensa asiakkaiden onnistumiseen ovat tarttuvia, ja ne tekevät hänen tunneistaan unohtumattoman kokemuksen.

Vuonna 2023 Eeva-Liisa tuo kokemuksensa ja elämänilonsa Let's Go Center Boutique Studiolle, ohjaten lounastunteja, jotka tarjoavat täydellisen tauon päivän kiireisiin. Hänen tunneillaan voit odottaa löytäväsi uutta voimaa, energiaa ja inspiraatiota, jotka kantavat sinua läpi loppupäivän.

Tule kokemaan Eeva-Liisan legendaariset tunnit, joissa jokainen liike ja jokainen hetki on täynnä intohimoa ja elinvoimaa. Hän odottaa innolla, että pääsee jakamaan kanssasi ilon ja energian, joka on pitänyt hänet liikkeellä vuosikymmenten ajan.