Keitä me olemme?

— LIIKUNTAKESKUS JOLLA ON PERINTEITÄ —

Olemme perheyritys, jonka juuret vievät yli 40 vuoden päähän. Tiet kulkivat Helsingistä Vantaalle kun Pekka Saarelainen otti ison harppauksen liikunta-alalla ja rakensi 80-luvulla ennenkuulumattoman liikuntakompleksin Nuijatielle. Vartavasten liikuntaa varten rakennettu talo on historiallisesti arvostettu kiinteistö ja yksi alueen maamerkeistä. 

Kun Eeva ja Pekka Saarelainen avasivat Le's Go Centerin ovet vuonna 1981, he eivät vain perustaneet kuntosalia – he toivat uuden aikakauden Suomen kuntoilukulttuuriin. Heidän visionäärinen otteensa toi Jane Fonda -tunnit ja kaupallisen saliharjoittelun ensimmäistä kertaa Suomeen, mullistaen sen, miten suomalaiset suhtautuivat terveyteen ja hyvinvointiin. Heidän intohimonsa ja sitoutumisensa loivat perustan, jolle Le's Go Center rakentaisi maineensa: paikkana, jossa terveys ja kuntoilu eivät ole vain rutiinia, vaan elämäntapa.

Eeva ja Pekka loivat yhteisön, joka arvosti terveyttä ja yhdessä tekemisen iloa. Heidän perintönsä elää edelleen Le's Go Centerin seinien sisällä, inspiroiden jokaista, joka astuu sisään etsimään parempaa itseään. Täällä on palveltu alueen liikkuvaa väkeä vuosikymmeniä, aina yhtä lämpimästi tervetulleeksi toivottaen. Meille tämä on toinen koti ja toivomme sinunkin tuntevan olosi kotoisaksi luonamme. Täällä olemme edelleen, kohta jo kolmannessa polvessa. Tervetuloa!

Eeva-Liisa, Pekka, Sari, Heli ja Henry

Arkkitehti Iiro Toivosen luonnos kiinteistöstä vuodelta 1986. 

 

 

Täydenpalvelun liikuntakeskus

— RAKKAUDESTA LIIKUNTAAN —