— Suihkerusketus —

Suihkerusketus on perinteiseen auringonottoon nähden huomattavasti nopeampi keino saada kaunis rusketus heti, palamatta ja ilman ihon punoitusta! Suihkerusketus on turvallinen tapa saada kaunis rusketus iholle. Suihkerusketuksessa iholle ruiskutetaan tasainen kerros rusketusainetta, joka muuttuu iholla muutamassa tunnissa rusketukseksi. Värisävy on kaunis ruskea ja siihen vaikuttaa ihon oma väripigmentti. Käytämme ammattilaisille suunniteltua, Argan-öljyllä rikastettua Moroccan Tan-rusketusainesarjaa.

Moroccan Tan tuotteissa yhdistyy Argan -öljyn ihoa hoitavat ja syväkosteuttavat ominaisuudet. Sen ainutlaatuinen triplavaikutteinen rusketusaineiden, ihoa kiinteyttävien ja kosteuden ihoon lukitsevien yhdisteiden ansiosta saat täydellisen ja luonnollisen sävyn joka kestää.

Argan öljyllä ja E vitamiinilla rikastettu Moroccan Tan auttaa kosteuttamaan ja pitämään ihon pehmeänä, samalla antaen kauniin rusketuksen jättäen ihon silkinpehmeäksi. Argan öljyn syväkosteuttavat vaikutukset auttavat virheettömän ja tasaisen rusketuksen säilymistä iholla pitkään.


Tuotesarja sopii kaikille ihotyypeille, lisäksi vain 1 tai 4 tunnin vaikutusaika (tuotteesta riippuen) ja rusketusaineiden nopea kuivamisaika nostavat tämän sarjan alansa ykköseksi!
Suihkurusketusnesteet eivät sisällä alkoholia, sulfaatteja, PEG:tä (polyethylene glycol) tai parabeeneja.
Suihkurusketuksen jälkeen iho ei jää tahmeaksi tai öljyisen tuntuiseksi, vaan kuivahtaa nopeasti samalla kosteuttaen ihoa.

Koko vartalo 39€
1/2 -rusketus kasvot, decoltee tai jalat 27€

Paras lähtökohta kauniille rusketukselle on puhdas, kuorittu ja kosteutettu iho. Rusketusaine on värillistä, joten vaikutus näkyy heti. Rusketus kehittyy 2 tunnin aikana ja on valmis noin 8 tunnin jälkeen. Rusketus kestää ihotyypistä ja elintavoista (hikoilu, suihku yms.) riippuen 5-14 vuorokautta. Rusketusta kannattaa ylläpitää ylläpitokäynneillä ja kotihoitotuotteilla.

Ohjeita rusketukseen tuleville:

  • Kuori iho 2-3 päivä ennen rusketusaikaa
  • Kostuta iho huolellisesti rasvalla kuorinnan jälkeen, ja vuorokautta ennen rusketusta. Muista erityisesti kyynärpäät, nilkat ja polvet. Älä rasvaa ihoa juuri ennen rusketukseen tulemista
  • Jos haluat poistaa ihokarvoja, tee se mielellään 2-3 päivää aikaisemmin
  • Tule rusketukseen puhtaalla, pestyllä iholla, ilman meikkejä, deodoranttia, hajusteita, rasvaa
  • Varaa mukaan vanhat bikinit tms. sen mukaan millaiset rusketusrajat haluat
  • Pukeudu mahdollisimman löysiin ja tummiin vaatteisiin, jotta rusketusaine ei hankaudu käsittelyn jälkeen vaatteisiin.
  • Vältä kaikkea ihon kastamista kuten uintia, hikoilua, suihkua ja saunaa noin 6 tuntia käsittelyn jälkeen.
  • Rusketusaine pestään pois viimeistään 6-8 tunnin jälkeen, jolloin väri on kehittynyt. Jos nukut rusketuskäsittelyn jälkeen, varaudu tummiin lakanoihin, sillä aine saattaa värjätä lakanoita ja vaatteita. Muista, että värisävy voi olla haluttua tummempi mikäli pidennät suositeltua vaikutusaikaa.
  • Jotta rusketuksesi säilyisi mahdollisimman kauniina, vältä ihon kuivaamista hankaamalla. Taputtele iho kuivaksi suihkun jälkeen. Rasvaa ihoa huolellisesti rusketuksen ylläpitäimiseksi. Voit myös käyttää kotihoitotuotteita.