— Retriitit —

Joogaretriitti 2.-3.2.2019

Tervetuloa rentoutumaan ja palautumaan arjen stressistä kehoa ja mieltä hellivälle Jooga retriitille Vantaalle. Kurssi toteutetaan yhteistyössä kuntokeskus Let`s Go Centerin kanssa.

Retriitillä saamme mahdollisuuden irrottautua arjen kiireestä rentouttavien asanaharjoitusten kautta. Kehon ja mielen tasapaino lisää hyvinvointia arjessa, ja edesauttaa mm. stressaavista ajanjaksoista irrottautumista ja palautumista. Jooga on läsnäoloa itsellemme, oman kehon huomioimista ja arjesta irti päästämistä.

Viikonlopun aikana keskitymme hyvään oloon ja rentoutumiseen suoritusvapaasti. Joogaharjoitukset toteutetaan omaa kehoa kuunnellen, rauhalliseen tahtiin ja mitään ei tarvitse "tehdä". Nykypäivän kiireinen arki haastaa sekä kognitiivista ajattelukykyämme että kykyämme keskittyä. Tämän lisäksi stressi rasittaa fyysistä kehoamme. Harjoitusten myötä on mahdollista saavuttaa meditatiivinen tila, joka tasaa kehon lisäksi myös mieltä ja lievittää stressin negatiivisia vaikutuksia. Tiedostetun mielen voi jättää narikkaan.

Asanaharjoituksissa rentoutuksen apuvälineenä voi käyttää huivia, joten otathan oman kaulaliinasi / huivisi mukaan. Teemme retriitin aikana meditaatiokävelyn luonnossa, joten varaudu sään kestävillä ulkoiluvarusteilla. Lämmin vaatetus myös sisätiloissa ja harjoitusten aikana on suositeltava. Asanaharjoitusten lisäksi teemme selkärangan huoltoon liittyviä harjoituksia ja pääsemme kokeilemaan kasvo-joogaa. Opimme myös ayurvedisen kävelyhieronnan perusteet.

Yöpyminen on GoRoomsin ihanissa 2-3 hengen huoneissa täysihoidolla, eli lompakon voit jättää vaikka kotiin. Viikonlopun aikana tarjoillaan tarjoillaan lämpimät ateriat sekä välipalat juomineen unohtamatta runsasta ja ravitsevaa aamiaista . Lauantai-iltana Lets Go Centerin tiloissa lämpenee sauna ja poreallas tähtitaivaan alla kutsuu nauttimaan kuplista.

Ohjaajina retriitillä toimivat joogaopettajat Erika Boström ja Miriam Tepora. Erika Boström on suorittanut sekä Shakta-joogan opettajakoulun Helsingissä 2018 että saman joogasuuntauksen RYS200-certifikaatin Thaimaassa. Lisäksi hän on opiskellut tanssin pedagogiikkaa ja on kiinnostunut erilaisista kehometodeista. Miriam Tepora on toiminut 15 vuotta terveyden ja hyvinvoinnin alalla erilaisissa terveyden edistämisen tehtävissä. Koulutukseltaan Miriam on terveydenhoitaja (2004), TtM (2012), ryhmäliikunnanohjaaja (2008) sekä Shakta-joogaopettaja (v.2018).


Lisätietoja TÄSTÄ

Ilmoittautuminen TÄSTÄ