Pyöräilykurssit

Tekniikkaviikonloppu (8h)
25.-26.8.2017
6.-7.10.2017

Miten kehitän ajotekniikkaa ja pyöränhallintaa

Harjoittelemme ajamisen tekniikka teoriassa ja käytännössä. Mäkinousu ja -lasku, käännökset, ryhmäajo yms. Sekä pyörän ensiapu ja välineiden tekniikka-asioita.

Perjantai klo 17.-20.00
Lauantai klo 10.-15.00

Hinta 130 euroa
Hinta sisältää valmennukset sekä kahvi- ja välipalat.

sari.saarelainen@letsgocenter.fi

BOOTCAMP -POLKAISU PERUSKUNTOKAUTEEN

27.-29.10.2017

Kestävyys-bootcamp käynnistää pyöräilijän peruskuntoharjoittelujakson kohti kauden 2018 tavoitteita. Bootcamp on erityisesti pyöräilylajeja harrastaville naisille ja miehille suunniteltu Bootcamp-viikonloppu perjantaista sunnuntaihin.

Intensiivisen viikonlopun aikana kuulet luentoja ja teet monipuolisesti erilaisia kestävyyttä kehittäviä harjoituksia. Leirin tarkoitus on oppia ymmärtämään mitä pyöräilijän peruskuntokausi pitää sisällään ja mitä ovat kestävyyden peruspilarit. Koe viikonloppu, jolloin olet hetken kuin huippu-urheilija!

Viikonloppuna teemme paljon liikuntaharjoituksia (yhteensä noin 8 tuntia) ja kuulemme luentoja eri aiheista, mm. kestävyysharjoittelusta, lihaskunnosta, lihashuollosta ja palautumisesta sekä.
Sisältö on rakennettu kaikille kestävyysliikkujille, aloittelijoille ja kokeneimmille, erityisesti pyöräilylajeja harrastaville, mutta kurssi antaa varmasti paljon tukea kaikille kestävyyslajeja harrastaville. Bootcamp ei ole suunnattu ammatti- tai kilpaurheilijoille vaan aivan jokaiselle liikuvalle naiselle jotka arjessa yhdistyvät perhe, työ ja liikuntaa. Tasovaatimuksia ei ole eli jokainen voi tulla mukaan.

Toimii erinomaisena kickoffina Vättern-ryhmään osallistuville!

Miten ja miksi talven aikana tulisi harjoitella kestävyyttä ja miten suunnitella urheilu arjen ympärille. Ohjaajana ammattipyöräilijä Sari Saarelainen.

Hinta 200 euroa.

Vättern-ryhmälle -10%.
Hinta sisältää luennot ja liikunnat sekä lounaan ja kahvi- ja välipalat.

sari.saarelainen@letsgocenter.fi

GRAN FONDO VÄTTERN -RYHMÄ

6.11.2017-4.6.2018

Tavoitteena Vättern 2018? Tervetuloa harjoittelemaan ryhmään valmentajan opastuksella! Laaja ja monipuolinen valmentautumispaketti ryhmässä. Teemme kauden aikana laajasti pyöräilyä tukevia monipuolisia harjoituksia sisällä ja ulkona. Kurssi sisältää teoriaa ja treenejä, käytännön vinkkejä ja Vätternin aikasemmin ajaneiden asiantuntijoiden neuvoja ensikertalaisille.

Sisältää myös alkukartoituksen kuntotestin merkeissä sekä lopputestin.

Tapaamiset kerran viikossa, yhteensä kauden aikana 24 kertaa. Tapaamispäivät tiistai klo 17.30 ja satunnaisesti lauantaisin.

HUOM! 27.-29.10. Bootcamp -10% Vättern-ryhmäläisille.

Hinta 350 euroa per henkilö.

*Ilmoittautumiset ja lisätiedot: sari.saarelainen@letsgocenter.fi

Otsikko

Seuraavana:

Miten kehitän poljentatekniikka talviharjoittelussa?

21.10.2017
klo 10.-14.00

Poljentatekniikan kehittäminen on hyvä aloittaa jo peruskuntokaudella talvella. Miten se olisi hyvä tehdä ja mitä kaikkea oikean poljennan harjoittamiseen kuuluu? Tule kuulemaan ja ottamaan vinkkejä omaan harjoitteluusi. Kurssilla tehdään myös käytännön harjoituksia, joten pääset heti kokeilemaan teorian käytäntöön.

Hinta 95 euroa

Huom! Rajallinen osallistujamäärä!

Naisten Kestävyys -Bootcamp

MARRASKUU 2017 ja MAALISKUU 2018 Ilmoittautuminen auki

PYÖRÄILY (TRIATHLON)

Kestävyys-bootcamp on erityisesti pyöräilylajeja harrastaville naisille suunniteltu Bootcamp-viikonloppu.

Intensiivisen viikonlopun aikana kuulet luentoja ja teet monipuolisesti erilaisia kestävyyttä kehittäviä harjoituksia ja testejä. Leirin tarkoitus on oppia ymmärtämään millainen nainen olet kestävyysliikkujana, mitkä ovat vahvuutesi, miten voit kehittyä ja miten ruuhkavuosien haasteet käännetään mahdollisuuksiksi. Koe viikonloppu, jolloin olet hetken kuin huippu-urheilija!

Viikonloppuna teemme paljon liikuntaharjoituksia ja testejä (yhteensä noin 7 tuntia) ja kuulemme luentoja eri aiheista, mm. naisen kestävyysharjoittelusta, lihaskunnosta, lihashuollosta ja palautumisesta sekä ajanhallinnasta ja henkisestä hyvinvoinnista mindfulnessin avulla.

Sisältö on rakennettu kaikille kestävyysliikkuville naisille, aloittelijoille ja kokeneimmille, erityisesti pyöräilylajeja harrastaville naisille, mutta kurssi antaa varmasti paljon tukea kaikille kestävyyslajeja harrastaville. Menemme hieman pintaa syvemmälle eli ulos ns. yleisestä aihesta kestävyysharjoittelu, joka on kovin miehinen. Lähdemme purkamaan jokaista asiaa naisen fysiikka huomioon ottaen. Bootcamp ei ole suunnattu ammatti- tai kilpaurheilijoille vaan aivan jokaiselle liikuvalle naiselle jotka arjessa yhdistyvät perhe, työ ja liikuntaa. Tasovaatimuksia ei ole eli jokainen voi tulla mukaan.

Miten ja miksi naisen tulisi harjoitella kestävyyttä ja miten löytää tasapaino arjen ja liikunnan ympärille. Ohjaajina ammattipyöräilijä Sari Saarelainen sekä yritys- ja hyvinvointivalmentaja Heli Saarelainen.

Aikataulu:

Perjantai klo 16.30-19.30
Lauantai klo 9.00-18.00
Sunnuntai klo 9.-13.00

*Tarkempi aikataulu ja ilmoittautumiset: sari.saarelainen@letsgocenter.fi

Hinta: 200 euroa
Hinta sisältää luennot ja liikunnat sekä lounaan ja kahvi- ja välipalat.*

Kurssilaisten kommentteja:


"Tykkäsin kurssista paljon. Sisältö oli monipuolinen ja motivoiva ja varmasti tuki usean lajin eritasoisia harrastajia. Hyvä kokonaisuus."

"Hyvin pääsin noviisinakin kärryille. Hyvä, selkeä ja rauhallinen esitystapa molemmilla ohjaajilla. Tunnelma oli hyvä ja uppouduttiin asiaan niin, että tuntui kuin olisi ollut viikon lomalla. Tällainen irtiotto muusta arjesta tuli tarpeeseen ja antoi sysäyksen vakavampaan pyöräilyyn ja oman urheilun tarkempaan miettimiseen. Kiitos paljon!"

Kestävyysliikkujan harjoitusohjelma Workshop

11.11.2017 klo 12.-16.00
13.1.2018 klo 12.-16.00

Kurssilla opimme kestävyysharjoittelun elementit ja jaksottamisen tuomat edut. Opimme ymmärtämään työn, perheen ja urheilun kokonaiskuormituksen ja sen vaikutukset harjoitteluun. Laadit omaa tavoitettasi tukevan harjoittelun vuosisuunnitelman sekä kausisuunnitelman tulevalle kolmelle kuukaudelle.

Hinta 120 euroa
Sisältää kurssin sekä kahvi- ja välipalan

Kestävyyslikkujan ravinto Workshop

7.10.2017 klo 12.-16.00
25.11.2017 klo 12.00-16.00

Kurssilla opimme ymmärtämään kestävyysurheilun energiankulutusta; Kuinka paljon energiaa ja eri ravintoaineita tarvitaan eri harjoittelukausilla. Käymme myös läpi nesteen tarpeen suorituksessa, sitä ennen ja sen jälkeen ja otamme selvää minkälainen on oma nesteenkulutus. Laadit tavoitettasi ja harjoitus-/kilpailuohjelmaa tukevan oman ravinto-ohjelman meneillään olevalle tai tulevalle harjoittelujaksolle.

Hinta 135 euroa
Sisältää kurssin sekä kahvi- ja välipalan