— Wellness —

Wellness- osastomme on käytettävissä ajanvarauksella. Palveluvalikoimassamme on myös erilaisia hemmottelevia spa-hoitoja. Lue lisää Luxury SPA-sivultamme.


Vuokraamme tiloja myös yritys- ja yksityistilaisuuskäyttöön. Esimerkiksi pikkujouluihin ja polttareihin.

Wellness-palvelumme:


Aroma-kylpy

Virkistävä ja puhdistava yrttisuolakylpy antaa vireyttä ja voimia uupuneelle keholle ja mielelle. Se poistaa turvotusta, kuona-aineita ja selluliittia sekä kiinteyttää ja auttaa laihdutuksessa.

Rentouttava yrttisuolakylpy laukaisee jännityksiä ja rentouttaa väsynteitä lihaksia. Se tyynnyttää koko olemuksen ja auttaa paineissa ja stressissä. Kylpy hemmottelee myös tyytyväisiin hyviin uniin.


Bemerterapia

Fysikaalinen verisuoniterapia, joka aktivoi mikroverenkiertoa. Bemer auttaa kehoa auttamaan itse itseään. Toimiva mikroverenkierto tukee immuunivastetta ja auttaa ennaltaehkäisemään sairauksia. Verenkierto on ihmiskehon jakelujärjestelmä. Se huolehtii kudosten ja elinten ravinnon- ja hapensaannista sekä aineenvaihduntatuotteiden poiskuljetuksesta. Näistä prosesseista 75 % tapahtuu pienimmissä verisuonissamme - mikroverenkierrossamme. Bemer on tehokas hoitovaihtoehto moniin sairauksiin ja vaivoihin. Tieteellisesti todistettu vaikutus.


Infrapunasauna

Infrapunasaunan terveyttä edistävät vaikutukset pohjautuvat pitkälti infrapunalämmön syvältä kehoa lämmittävään vaikutukseen. Infrapunalämpö käsitteenä tarkoittaa syvälämpöä, joka on aallonpituudeltaan vastaavaa, jota esiintyy auringon lämpösäteilyssä. Myös kehomme tuottaa vastaavaa lämpöä esimerkiksi urheilusuorituksen jälkeen.
Infrapunasaunassa saunominen lisää kudosten toimintaa, tehostaa verenkiertoa ja parantaa elimistön toimintoja. Infrapunasauna lievittää kipua sekä nopeuttaa vammojen paranemista ja niistä palautumista lisäämällä kudosten verenkiertoa. Infrapunasauna on perinteiseen saunaan verrattuna vähemmän sydäntä rasittava, mikä vaikuttaa edullisesti kohonneeseen tai matalaan verenpaineeseen. Se edesauttaa myös ihosairauksien kuten psoriasiksen paranemista.

Kohonnut aineenvaihdunnan taso infrapunasaunassa polttaa kaloreita kun keho hikoilee. Tämä edistää rasvan palamista, lisää ja vahvistaa sydämen kuntoa, auttaa poistamaan selluliittia ja lisää ihon kimmoisuutta.


Suolahuone

Suolahuoneen seinät ja katto on rapattu karkealla vuorisuolalla, lattialla sitä on useampi sata kiloa. Huoneeseen puhalletaan hoidon aikana hyvin hienoa lääkesuolaa, jossa on kaikki hyvää tekevät mineraalit tallella. Kooltaan suolakiteet ovat 15 mikrometriä. Suola on niin hienoa, ettei sitä näe, mutta hoidon jälkeen sen tuntee ja näkee iholla ja hiuksissa. Pienet suolakiteet kulkeutuvat aina keuhkorakkuloihin asti ja iholle yhden vaatekerroksenkin läpi. Hoidon jälkeen ei kannata heti suihkuttaa suolaa pois, vaan antaa sen pehmittää ja korjata ihoa.Monet hakeutuvat suolahoitoon atooppisen ja talvikuivan ihon, psoriasiksen tai hengitystievaivojen takia. Suola kosteuttaa ihoa ja limakalvoja ja laskee myös turvotusta limakalvoilta. Siksi hoidon jälkeen on kevyt ja helppo hengittää. Seuraavan yön uni voi olla syvää ja hyvää, kun ei heräile yskään eikä tukkoiseen nenään.Suola on myös antibakteerinen aine ja se estää virusten ja bakteerien lisääntymisen limakalvoilla. Siksi suolahuoneella eivät flunssat leviä, vaikka kerrallaan hoidossa on useampi henkilö. Suolahuone myös tuuletetaan huolella jokaisen hoitokerran jälkeen

Suihkerusketus

Suihkerusketus on nopein ja turvallisin valinta kun haluat kauniin rusketuksen ihollesi. Rusketus tehdään iholle turvallisella ruskettavalla aineella, jossa on itsessään jo ruskettavaa pigmenttiä. Näin ollen lähdet rusketuksesta jo heti kauniin päivettyneenä pois. Rusketus kehittyy ihollasi muutamassa tunnissa. Voit valita koko vartalon tai vain kasvot-decolte- tai jalkojen rusketuksen.

"I just want to be wonderful"