— Wattbike —

Aerobisten laitteiden joukosta löydät juoksumattojen, crossareiden, soutulaitteiden ja hiihtolaitteen lisäksi suositut Wattbiket ja Tomahawk-pyörät. 

LET`S GO! WATTBIKE TALVI CUP 11.1.-14.2.2021

VIIKKOLAJIT:

Viikko 2: matka 200m

Viikko 3: matka 1km

Viikko 4: matka 4km

Viikko 5: matka 10km

Viikko 6: matka 100km ajetaan 3-4 henkilön joukkueena

SÄÄNNÖT:

Kilpailu ajetaan Wattbikella, pyörän omaa kutakin osakilpailua vastaavaa valmista ohjelmaa käyttäen. Viikon aikana voi kokeilla suorittaa viikkolajia niin monta kertaa kuin haluaa, paras henkilökohtainen tulos kirjataan tuloslistaan, joka löytyy Wattbike-pyörien vierestä salilta. Suorituksen aitouden todentamista varten suositellaan että paikalla on kaveri kuvaamassa pyörän näyttötaulun urheilijan maaliin tultua tai että itse jättää pari maitohappotippaa tirauttamatta jaksaakseen ottaa vielä lopuksi kuvan (tämä sopii myös valmiiksi tekosyyksi jos ei kulje).

Viikkokilpailun voittaa viikon aikana nopeimman ajan ajanut. Pisteitä saa 4 parasta: 5, 3, 2, 1. Pisteet lasketaan yhteen ja yhteensä eniten pisteitä kerännyt voittaa kokonaiskilpailun (viikot 2-6).

Joukkueajo ajetaan 3-4 kuskin joukkueena. Ajojärjestys on joukkueen vapaasti valittavissa ja vetovuoroja saa vapaasti vaihdella, kuitenkin niin, että matkaa kertyy yhteensä 100km näyttöön. Kisa ajetaan vapaalla ohjelmalla, matka yhteensä 100km. Joukkueajon voittaa luonnollisesti nopein joukkue. Tuloslistaan on kirjattava ajan lisäksi joukkueen kokoonpano ja puhelimeen kuvataan näytön tuloksen lisäksi koko joukkueen yhteiskuva.

Palkinnot ovat runsaat ja motivoivat, mutta ne paljastetaan vasta kun koko Cup on ajettu. Palkinnot jaetaan kunniakkaasti palkintojenjakotilaisuudessa myöhemmin ilmoitettavana ajankohtana.

Kaikki saavat osallistua kisaan. Joukkueajossa sekajoukkueet ovat sallittuja.

Onnea matkaan!