— SPORT —

SPORT on sinulle, joka treenaat tavoitteellisesti esimerkiksi kohti triathlon- pyöräily- tai juoksukilpailua.

SPORT antaa sinulle työkalut tulokselliseen harjoitteluun juuri sinulle sopivalla tasolla, joka tavoitteesi huomioiden on jo intensiivisempää, mutta vaatii myös treenin tehokkuuden vuoksi palauttavaa ja huoltavaa harjoittelua.

SkillBike. Tarjotin tuloshakuiseen ja hauskaan ryhmäliikuntaan.

SPORT -lajeissa käytät kaiken pohjana juuri sinun henkilökohtaista dataa treenitehoissa, tekniikassa sekä harjoituspalautteen ja kehityksen apuna.

SPORT valmennuksellisen ryhmäliikunnan tavoitteena: aerobisen kunnon parantaminen ja kynnystasojen kehittäminen. Lihaskestävyys, voimakestävyyden, nopeusvoiman ja maksimivoiman jaksot. Voima ja kiinteytys. Sopii myös hyvin esim. taito- ja teholajien oheisharjoitteluun. Sportin voima-osuudessa lihasvoiman kasvattaminen, lihaskestävyys, kiinteytyminen, lajia tukeva harjoitus


SKILLBIKE -sisäpyörä on Technogymin ammattiurheilijoiden kanssa kehittämä uusi sisäpyörä.

SKILLBIKE tarjoaa ammattilaispyöräilijöille, triathlonisteille ja tosiharrastajille kokea ulkopyöräilyn tunteen ja haasteen sisätiloissa.

MIKSI SKILLBIKE SISÄPYÖRÄ?

• Technogym Skillbike tuo ulkona pyöräilyn tunnun sisätiloihin.
• Muotoilussa ja ajotuntumassa on haettu maantiepyörän ominaisuuksia
• Vastusta säätämällä saa tuotettua todellisen tunteen mäkiharjoittelusta (alamäki-ylämäki: -0,3% - 15%)
• Skillbikessa on vaihteet, joilla pyöräilijä voi optimoida harjoituksensa tehon
• Pyöräilijä voi ajaa pyörällä valmiita Technogymin luomia reittejä tai tuoda Stravasta haluamiaan reittejä Skillbikella sisällä poljettavaksi. Tällöin matkat ja maastoprofiilit noudattelevat luonnossa olevia reittejä.

SKILLBIKE tunnit antavat tuntua ryhmässä ajosta ja haastavat kilpailuun

Mikään muu sisäpyörä ei anna sinulle mahdollisuutta kokea ulkona pyöräilyn tunnetta ja haasteita samalla tavalla kuin SKILLBIKE. Aiotko haastaa vastustajasi? Yksi asia, josta voit olla varma: SKILLBIKEn ainutlaatuiset ominaisuudet vie sinut harjoittelussasi aivan uudelle tasolle.

SKILLBIKE CLASS tarjoaa mahdollisuuden kokea ryhmässä ajoa ennalta määritetyllä reittiprofiililla. Tunnilla voidaan edetä yhteisellä reitillä, jolloin jokainen ajaa ohjaajan laatimaa reittiä mäkiprofiilivaihteluineen ja tavoitteineen kuten sovittu kadenssi, voimantuottotavoite tai nopeus.
SKILLBIKE RACE on kilpailu, jossa osallistujat lähtevät samalle, ohjaajan laatimalle reittiprofiilille yhtaikaa ja kisaavat siitä, kuka on ensin maalissa. Kilpailu ei taatusti jätä kylmäksi.

Yhdistä Skillbike suosittujen pyöräilysovellusten kanssa

Skillbike on yhdistettävissä Zwift ja Rouvy -virtuaalipyöräilysovellusten kanssa, jolloin käyttäjä voi pyöräillä virtuaalimaailmassa valitsemiaan reittejä sovelluksen muiden käyttäjien kanssa. Pyöräilyn tehokkuus toistuu virtuaalisovelluksessa.

JATKUVA REAALIAIKAINEN PALAUTE

SKILLBIKEn 7-tuumainen integroitu näyttö antaa kaikki tiedot, joita pyöräilijä tarvitsee pyörätreenin seurantaan.

Ulkona pyöräilijän painolla ja polkimen käyttötekniikalla on oma roolinsa pyöräilyyn. SKILLBIKEn ainutlaatuinen ROAD EFFECT SYSTEM -järjestelmä mahdollistaa SKILLBIKEn jäljitellä ulkona pyöräilyä näiden ja muiden parametrien perusteella, jolloin harrastaja saa todella henkilökohtaisen ja todentuntuisen kokemuksen pyöräilykokemukseensa.

PEDAL PRINTING -teknologian ansiosta SKILLBIKE antaa jatkuvan palautteen pedaalikerroksen pyöreydestä ja symmetriasta tehokkuuden parantamiseksi. Kun käyttäjä saa heti palautetta polkimen käytön tehosta, se auttaa optimoimaan jalkojen käyttöä pyöräillessä. Parhaassa tapauksessa tämä siirtyy myös ulkona pyöräilyyn.

KILPAILE PYÖRÄILIJÖIDEN KANSSA YMPÄRI MAAILMAA

SKILLBIKE on integroitu pyöräilijöiden käyttämien STRAVA, ZWIFT ja ROUVY -sovellusten kanssa, mikä tarjoaa pyöräilijälle mahdollisuuden kilpailla itsensä tai muiden pyöräilijöiden kanssa ympäri maailmaa. Sovellukset tuovat SKILLBIKEen reittejä, joita voi toistaa SKILLBIKEllä sen vastusprofiilin noudattattaessa alkuperäisen reitin korkeuseroja.

Siten pyöräilijä pääsee pyöräilemään saman reitin kuin aiemmin maantiellä ja kilpailemaan omaa aikaansa tai kaverin tulosta vastaan. SKILLBIKE on yhteensopiva myös POLAR- että GARMIN-laitteiden kanssa sekä tallentaa tulokset luonnollisesti käyttäjän Mywellness-profiliin.

Ohjatut tunnit vievät harjoittelun uusiin ulottuvuuksiin. Harjoituksista saat palautteen kirjautumalla laitteelle Mywellness-sovelluksella QR-koodilla.


Täysin uusi oma konseptimme on Kuusveto-tunti! Kuusveto "6x6" -tunti on kuusivaiheinen konsepti, joka keskittyy ensin kehon takavedon parantamisen nelivedoksi ja etenemistä aina kuusvetoon asti. Itse tuntikin perustuu kuuteen liikkeeseen, kuuteen vaiheeseen. Kuusvedon aikaan saamiseksi tehdään monipuolisia lihaskunto ja liikkuvuusliikkeitä oman kehonpainon avulla. Mitään kuntovälineitä ei tunnilla käytetä, ja sään salliessa treeni voidaan tehdä myös ulkona milloin vain, missä vain! Yksinkertaisia liikkeitä, mutta haastavaa suorittamista. Tunnin ydin on keskivartalon kehittäminen monipuolisilla ja tehokkailla harjoitteilla.

Kuusvedon saavutettuasi pärjäät arjessa tehokkaammin, kurotat ylähyllyille ja kyykkäät lattiatasoon, loukkaantumisriskisi on madaltunut, työkykysi on parantunut, palaudut treeneistä paremmin, lihaskunto ja liikkuvuus on kehittynyt ja liikut ketterästi kuin kissa.

Tutustu Sport -lajeihin viikko-ohjelmassamme:

HUOM! Skillbike-tunneilla suositellaan käytettäväksi MyWellness-sovellusta. Tunnit varataan myös MyWellness-sovelluksen kautta. Lataa sovellus App Storesta tai Play-kaupasta. Voit myös ilmoittautua tunnille ottamalla yhteyttä asiakaspalveluun.

Kokeile miltä Sport -valmennuksellinen ryhmäliikuntaviikko tuntuu käytännössä!