— Personal Training —

Tutustu salillamme työskenteleviin Personal Trainerihin. On tyypillistä, että jokainen ohjaaja laatii asiakkaille henkilökohtaisen palvelupaketin lähtökohtien, tavoitteiden ja resurssien mukaan. Ole siis rohkeasti yhteydessä ohjaajiin.


Ida Kojo

Jotain pitäisi tehdä, mutta mistä lähteä liikkeelle? Onko jossittelu ja ikuisen huomisen odottelusta tullut sinulle rutiini? Kun huolehdit hyvinvoinnistasi nyt, kiität itseäsi myöhemmin!

Olen Ida, ja valmistun APT- personal traineriksi toukokuussa. Olen ollut kiinnostunut treenaamisesta ja terveistä elämäntavoista jo pitkään. Treeni- ja ravitsemushistoriaani kuuluu virheitä, väärin tekemistä ja tiukkapipoisuutta. Näistä oppineena haluan opettaa ja auttaa ihmisiä löytämään itselle sopivan ja mukavan tavan tehdä asioita. Liikuntaa ja elämäntapoja ei pidä suorittaa, vaan parhaimmillaan ne tuovat sinulle lisää jaksamista ja toimintakykyä arkeen. Elämä on parasta, kun siitä nauttii!

Hinnastoesimerkkinä 3 kuukauden valmennus 260e/kk, sisältäen 12 tapaamista, ravinto-ohjausta ja treeniohjelmat.

Laita rohkeasti viestiä ptkojo@outlook.com ja varaa ilmainen 15 minuutin konsultaatioaika.


Sari Saarelainen

"Valmentautuminen ei ole orjallista työtä vaan säännöllistä elämänrytmiä."

Tiivistettynä valmentajafilosofiani ydinkohdat. Valmennukseni tärkein asia on opettaa säännöllinen elämänrytmi ja auttaa urheilijaa tai liikkujaa löytämään liikunnasta elämäntapa. Valmennukseni 4 arvopohjaa ovat ILO, KUNNIOITUS, VAPAUS, LAATU.

Olen toiminut kilpaurheilun parissa vuodesta 1991 ensin kansallisessa sarjassa ja myöhemmin kansainvälisessä tourissa. Ammattilaisena olen polkenut vuodesta 2000 ja työskentelen edelleen ammattilaistiimini Cogeas Mettlerin parissa. Valmentamisen aloitin vuonna 2005 ensin kuntosaliohjaajana ja sittemmin kouluttauduin personal traineriksi vuonna 2007. Perustin Let`s Go Centeriin pyöräilyklinikan ja vuodesta 2013 olen tehnyt sitä kautta pyöräilyvalmennuksia sekä kuntotestauksia. Opiskelen Pajulahden Urheiluopistossa urheiluvalmentajaksi, josta valmistun joulukuussa 2021. Erikoistumisalani on pyöräily ja triathlon ja valmennusalana aikuisten valmennus. Valmentajana haluan jatkuvasti kehittää ja päivittää osaamistani ja pitää tieto-taito ajantasaisena. 

Valmennan elämäntapamuutoksia etsiviä aina urheilukouluun pyrkiviin asti, kuin myös  lajiharrastuksen aloittavista aina kansainvälisiin urheilukilpailuihin tähtääviin saakka.

Ole rohkeasti yhteyttä, olen kokenut valmentaja elämän eri liikuntavaiheissa! sari.saarelainen@letsgocenter.fi


Valmentajaksi meille? Lue lisää ja ota yhteyttä!