— JOOGA —


Joogatunnit alkavat tammikuussa 2023! Tuntilista julkaistaan joulukuun aikana


Irtotuntien hinnat:

  • 60 min tunti, 12€
  • 10 kerran kortti (60-90min): 97€

Mikäli sinulla on kausikortti kuntosalillemme, maksat tunnista vain 9€/kerta.

Tarjouksessa:

  • Yhdistelmäkortti, 1 kk: 60€ (75€)
  • Yhdistelmäkortti, vuosi 600€ (840€)

Tunnit


Flow, kuntojooga sopii kaikille, jotka haluavat aloittaa harrastamaan joogaa. Se kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä.

Lempeä flow on rauhallinen tunti, jossa liikutaan hengityksen tahdissa omaa kehoa kuunnellen. Tunnilla tehdään erilaisia rauhallisesti eteneviä asanasarjoja niin seisten kuin lattiatasollakin. Tunti aloitetaan hengitysharjoituksella ja päätetään loppurentoutukseen. Tunti sopii kaikille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Yin -joogassa pääset rentoutumaan kokonaisvaltaisesti. Tunti on rauhallinen ja teemme useimmat asanat matolla lattiantasossa makuullaan tai istuen. Asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan ja venytykset vaikuttavat syvälle sidekudoksiin asti, vapauttaen kehon syviä jännityksiä ja kireyksiä. Myös mielesi pääsee hiljentymään ja hermostosi rauhoittuu, jolloin kehosi pääsee palautumaan ja stressitasot laskevat. Teemme joogaharjoituksen aina omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, joten kaiken tasoiset joogaajat ovat tervetulleita tunnille. Yin jooga tuo rauhallisuudellaan jokaiselle tarpeellista vastapainoa ja hiljentymistä kiireiselle arjelle.


Muut lattiatunnit

Fit&Stretch on liikkuvuutta ja kehonhallintaa parantava tunti. Tunnilla tehdään kehoa lämmittäviä ja kehon voimaa ja liikkuvuutta kehittäviä pilates-vaikutteisia harjoitteita. Lämmittelyn aikana työskentelemme erityisesti keskivartalon lihasten avulla, joten tuloksia saadaan lihaskunnon parantumisen ja liikkuvuuden lisäksi paremman ryhdin osalta. Loppuosa tunnista tehdään pitkiä ja rauhallisia venytyksiä. Tunti sopii kaikille.

Funktionaalinen voima on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua pääsääntöisesti oman kehon painolla, mutta myös funktionaalisilla laitteilla sekä epästabiileilla alustoilla. Keskitymme parantamaan core-alueen voimaa ja erityisesti kestävyyslajien ja varsinkin pyöräilylajien harrastajien voimaominaisuuksia. Toiminnallisuuden kautta harjoitettava voima pyritään siirtämään lajiin.

Kaikille joogatunneille on hyvä varustautua rennoin ja joustavin vaattein. Mikäli tunnet olevasi vilukissa, voit ottaa myös pitkähihaisen mukaasi. Tunnit suositellaan tehtävän paljain jaloin.


Ohjaajaesittelyt

Jokainen tunti on ohjaajansa näköinen. Persoonallinen ohjaajaryhmämme vie sinut matkalle joogan ihmeelliseen maailmaan oman käsialansa mukaisesti. Kokeile rohkeasti eri tunteja ja eri ohjaajien tunteja -löydät varmasti sinulle mieluisan!


Miriam Tepora

Miriam on elämään ja sen moninaisuuteen positiivisesti ja lempeästi suhtautuva persoona. Kehon ja mielen hyvinvointi ja tasapaino ovat hänelle nykypäivänä yksi tärkeimmistä voimavaroista myös omassa elämässä, ja joogaopettajan työssä parasta onkin näiden kokonaisuuksien ja itsen hellän arvostamisen vieminen eteenpäin. Koulutukseltaan Miriam on terveydenhoitaja (2004), terveystieteiden maisteri (2012) ja terveystieteiden aineenopettaja (2012), ryhmäliikuntaohjaaja (2008) ja joogaopettaja (2018). Tämän hetken arjen mottona toimii: " Ole ystävällinen muille ja myötätuntoinen itseäsi kohtaan".

Tule Miriamin joogatunneille juuri sellaisena kuin olet ja nauti hetken rauhasta ja lempeydestä itseäsi ja kehoasi kohtaan.

Miriam ohjaa:

Maanantai klo 18.30 Lempeä Flow


Erika Boström

Jooga on osa Erikan elämää. Intohimo, työ ja harrastus, jonka opiskelu on elämän mittainen matka. Joogan, sen klassisessa muodossaan Erika löysi vuonna 2015. Erika opettaa myös Shakta joogakoulussa.

Toinen intohimo, joka on kiertänyt lonkeronsa Erikan ympärille on tanssi. Hän on harrastanut soolo- ja paritansseja vuosia ja syventänyt tanssin pedagogisia oppeja myös Taidekorkeakoulussa. Tarkastelemalla ja tutkimalla erilaisia kehotekniikoita esim. Feldenkrais-, Alexander ja Klein-tekniikkaa hän on laajentanut näkökulmaansa kehon potentiaaliin.

Erika on valmistunut joogaopettajaksi Helsingin Shakta joogakoulusta 2018. Lisäksi hän on opiskellut Shri Kali Ashramissa Thaimaassa ja suorittanut RYS200- joogaopettaja tutkinnon 2019. Molemmat koulut opettavat samaa klassista Shaiva-Shakta-tradition joogaa.

Erika ohjaa:

Julkaisemme joulukuun aikana


Tanja Huttunen

Tanja Huttunen on sertifioitu joogaopettaja, ryhmäliikunta- ja tanssiohjaaja. Tanja on kotoisin Venäjältä ja lapsuudesta hän harrastanut kansantanssia. Hän aloittanut harrastaa jooga vuonna 2011 alkaen ja jo vuonna 2014 on alkanut pitää joogaa erilaisissa klubissa ja yhdistyksessä. Hän opiskeli Kansainvälinen joogakoulussa Ishvara-joogan suuntaan ("International Yoga Federation" standardien mukainen), Urheiluopistossa "Kisakeskus" liikuntapedagogisen linjalla, Voimisteluliitto ry:ssä, liikuntakoulussa "Korus" Pietarissä. Tanjalla on iso opetuskokemus eri ikäryhmille, hän pitää tanssia lapsille, joogaa ja ryhmäliikuntaa aikuisille ja seniorille.
"Vaikka olen ryhmäliikunnan ohjaaja, jooga on sopivampi ja lähempi minulle. Jooga on minun elämäntapa, minun tuki, minun lempi harrastut ja työ. Jooga muuttaa ja kehittää minua henkisesti ja fyysisesti, aina on mahdollista löytää uusia tietoa joogan taidossa. Olen aktiivinen, aurinkoinen, positiivinen ja tunnollinen henkilö, aina opiskelen jotain uutta, kehitän itseä. Tykkään työskennellä ihmisten kanssa, vaikka ensimmäinen ammatti on merkanoomi, kirjanpidon työ tietokoneen ääressä ei sovi minulle, ei ole minun kutsumusta. Olen opettaja, pidän opettamisesta ja minun tärkeä jakaa tietoa, taitoa ja kokemusta ihmisten kanssa. Antamalla oma sielun osuus ihmisille saan heiltä energia ja positiivisuuta. Tavallisessä elämässäni elän ayurvedan"laen" mukaisesti eli noudatan asianmukaisen ravitsemuksen ja elämäntavan periaatteet intialainen terveysmuodon perinnen mukaan."

Tanja ohjaa:


Julkaisemme joulukuun aikanaJoogastudio

Yksityistunti?

— VARAA OMA TUNTI—

Meiltä voit varata ryhmällesi, seurallesi tai yrityksellesi oman tunnin. Vuokraamme myös tilojamme yksityiskäyttöön.