Sali avoinna joka päivä klo 5.-22.00


— JOOGA —


Irtotuntien hinnat:

  • 60 min tunti, 18€
  • 10 kerran kortti (60-90min): 120€

Mikäli sinulla on kausikortti kuntosalillemme, maksat tunnista vain 9€/kerta.

Tarjouksessa:

  • Yhdistelmäkortti, vuosi 600€ (840€)

Joogatunnit kevät 2023, 9.1.2023 alkaen:

  • Maanantai klo 18:30 Lempeä Flow, Miriam
  • Keskiviikko klo 19:30 Tasapainottava, Erika
  • Lauantai klo 12:00 Lempeä Flow, Erika


Tunnit


Flow, kuntojooga sopii kaikille, jotka haluavat aloittaa harrastamaan joogaa. Se kehittää liikkuvuutta, tasapainoa ja kehonhallintaa. Tunnilla tehtävät harjoitukset lämmittävät ja avaavat kehoa sekä rauhoittavat mieltä.

Lempeä flow on rauhallinen tunti, jossa liikutaan hengityksen tahdissa omaa kehoa kuunnellen. Tunnilla tehdään erilaisia rauhallisesti eteneviä asanasarjoja niin seisten kuin lattiatasollakin. Tunti aloitetaan hengitysharjoituksella ja päätetään loppurentoutukseen. Hellävarainen Vinyasa tyylinen tunti, jossa asanoihin uppoudutaan vaivatta ilman ponnisteluja. Tunti kehittää voimaa ja parantaa liikkuvuutta. Tällä tunnilla oman kehon kuuntelu on tärkeässä osassa. Tunti sopii kaikille, ei vaadi aiempaa osaamista.

Tasapainottava jooga. Suoritusvapaa tunti on meditatiivinen harjoitus, joka tasapainottaa koko olemustasi. Sopii äärimmäisen hyvin myös saliharjoittelun päätteeksi. Tämä tunti ravitsee tehokkaasti kehoa ja mieltä. Rentoutuminen aktivoi palauttavaa hermoston puolta, joten stressihormonit saavat lähteä. Tasapainottavasta tunnista hyötyvät kaikki, riippumatta siitä oletko ensikertalainen tai jo joogaa pidempää harjoittanut. Tunti tehdään kokonaisuudessaan lattialla. Oma pitkä huivi on hyvä ottaa mukaan. Tervetuloa päästämään irti!

Yin -joogassa pääset rentoutumaan kokonaisvaltaisesti. Tunti on rauhallinen ja teemme useimmat asanat matolla lattiantasossa makuullaan tai istuen. Asanoissa viivytään useiden minuuttien ajan ja venytykset vaikuttavat syvälle sidekudoksiin asti, vapauttaen kehon syviä jännityksiä ja kireyksiä. Myös mielesi pääsee hiljentymään ja hermostosi rauhoittuu, jolloin kehosi pääsee palautumaan ja stressitasot laskevat. Teemme joogaharjoituksen aina omaa kehoa kuunnellen ja kunnioittaen, joten kaiken tasoiset joogaajat ovat tervetulleita tunnille. Yin jooga tuo rauhallisuudellaan jokaiselle tarpeellista vastapainoa ja hiljentymistä kiireiselle arjelle.


Muut lattiatunnit

Fit&Stretch on liikkuvuutta ja kehonhallintaa parantava tunti. Tunnilla tehdään kehoa lämmittäviä ja kehon voimaa ja liikkuvuutta kehittäviä pilates-vaikutteisia harjoitteita. Lämmittelyn aikana työskentelemme erityisesti keskivartalon lihasten avulla, joten tuloksia saadaan lihaskunnon parantumisen ja liikkuvuuden lisäksi paremman ryhdin osalta. Loppuosa tunnista tehdään pitkiä ja rauhallisia venytyksiä. Tunti sopii kaikille.

Funktionaalinen voima on toiminnallista lihaskuntoharjoittelua pääsääntöisesti oman kehon painolla, mutta myös funktionaalisilla laitteilla sekä epästabiileilla alustoilla. Keskitymme parantamaan core-alueen voimaa ja erityisesti kestävyyslajien ja varsinkin pyöräilylajien harrastajien voimaominaisuuksia. Toiminnallisuuden kautta harjoitettava voima pyritään siirtämään lajiin.


Kaikille joogatunneille on hyvä varustautua rennoin ja joustavin vaattein. Mikäli tunnet olevasi vilukissa, voit ottaa myös pitkähihaisen mukaasi. Tunnit suositellaan tehtävän paljain jaloin.


Ohjaajaesittelyt

Jokainen tunti on ohjaajansa näköinen. Persoonallinen ohjaajaryhmämme vie sinut matkalle joogan ihmeelliseen maailmaan oman käsialansa mukaisesti. Kokeile rohkeasti eri tunteja ja eri ohjaajien tunteja -löydät varmasti sinulle mieluisan!


Miriam Tepora

Miriam on elämään ja sen moninaisuuteen positiivisesti ja lempeästi suhtautuva persoona. Kehon ja mielen hyvinvointi ja tasapaino ovat hänelle nykypäivänä yksi tärkeimmistä voimavaroista myös omassa elämässä, ja joogaopettajan työssä parasta onkin näiden kokonaisuuksien ja itsen hellän arvostamisen vieminen eteenpäin. Koulutukseltaan Miriam on terveydenhoitaja (2004), terveystieteiden maisteri (2012) ja terveystieteiden aineenopettaja (2012), ryhmäliikuntaohjaaja (2008) ja joogaopettaja (2018). Tämän hetken arjen mottona toimii: " Ole ystävällinen muille ja myötätuntoinen itseäsi kohtaan".

Tule Miriamin joogatunneille juuri sellaisena kuin olet ja nauti hetken rauhasta ja lempeydestä itseäsi ja kehoasi kohtaan.

Miriam ohjaa:

Maanantai klo 18.30 Lempeä Flow


Jasmina Kallio

Jasmina on  koulutukseltaan Jooga- ja meditaatio/rentoutus-ohjaaja, fysioterapeutti, personal trainer, ryhmäliikuntaohjaaja sekä viittä vaille valmis terveystieteiden kandi.

Jasminan ohjauksessa peilautuu tekeminen suurella sydämellä ja intohimolla, ja hän opiskelee jatkuvasti lisää niin joogan kuin hyvinvoinnin parissa.

Ohjaajana Jasmina on positiivinen, selkeä ja lempeä. Hän haluaa joogaohjauksissa antaa hyvää oloa ja merkityksellisiä hengähdyshetkiä asiakkaille arjen keskellä. Tunneilla on vaihtoehtoisia liikkeitä/ asanoita, jotka mahdollistavat että Jasminan tunneille ovat tervetulleita kaikki, jotka haluavat ottaa voimaannuttavan, palauttavan sekä kehoa ja mieltä hellivän irtioton arjesta.

Lämpimästi tervetuloa Jasminan Yin- ja Flow-tunneille!

Jasmina ohjaaErika Boström

Jooga on osa Erikan elämää. Intohimo, työ ja harrastus, jonka opiskelu on elämän mittainen matka. Joogan, sen klassisessa muodossaan Erika löysi vuonna 2015. Erika opettaa myös Shakta joogakoulussa.

Toinen intohimo, joka on kiertänyt lonkeronsa Erikan ympärille on tanssi. Hän on harrastanut soolo- ja paritansseja vuosia ja syventänyt tanssin pedagogisia oppeja myös Taidekorkeakoulussa. Tarkastelemalla ja tutkimalla erilaisia kehotekniikoita esim. Feldenkrais-, Alexander ja Klein-tekniikkaa hän on laajentanut näkökulmaansa kehon potentiaaliin.

Erika on valmistunut joogaopettajaksi Helsingin Shakta joogakoulusta 2018. Lisäksi hän on opiskellut Shri Kali Ashramissa Thaimaassa ja suorittanut RYS200- joogaopettaja tutkinnon 2019. Molemmat koulut opettavat samaa klassista Shaiva-Shakta-tradition joogaa.

Erika ohjaa:

Keskiviikko klo 19:30 Tasapainottava
Lauantai klo 12:00, Lempeä Flow


Sari Saarelainen

 Sarilla on monipuolinen liikunta-alan kokemus. Hän on aloittanut spinning-tuntien ohjaamisen 2000-luvun alussa. Tuntivalikoimasta löytyy Zumbaa, Pump- ja venyttelytunteja. Sari on kuntosaliohjaaja ja personal trainer ja valmistunut 2021 ammattivalmentajaksi. Hän liikuttaa monipuolisesti liikkujia, mutta erityisesti pyöräilyn harrastajia. Sarilla on yli 30 vuoden pyöräilyn lajikokemus ja hän on urheillut ammattilaistasolla yli 25 vuotta.

Keväällä Sari ohjaa Skillbike-tunteja sekä kauden uutuus-tunteja Funktionaalinen Voima sekä Fit&Stretch. Kumpikin tunti on Sarin kehittämä ja Fit&Stretch on ollut ohjelmistossamme ensimmäisen kerran yli 14 vuotta sitten. Asiakkaamme kuvaamana Fit&Stretch on ”pumpulisen tunnelman luova kehonhuoltotunti”.

Sari ohjaa:

Maanantai klo 17:15 Skillbike
Tiistai klo 18:00 Skillbike
Keskiviikko klo 18:15 Funktionaalinen Voima
Torstai klo 16:45 Fit&Stretch 45`, Klo 17:45 Skillbike
Sunnuntai klo 12:30 Skillbike 90`


Tanja Huttunen

Tanja Huttunen on sertifioitu joogaopettaja, ryhmäliikunta- ja tanssiohjaaja. Tanja on kotoisin Venäjältä ja lapsuudesta hän harrastanut kansantanssia. Hän aloittanut harrastaa jooga vuonna 2011 alkaen ja jo vuonna 2014 on alkanut pitää joogaa erilaisissa klubissa ja yhdistyksessä. Hän opiskeli Kansainvälinen joogakoulussa Ishvara-joogan suuntaan ("International Yoga Federation" standardien mukainen), Urheiluopistossa "Kisakeskus" liikuntapedagogisen linjalla, Voimisteluliitto ry:ssä, liikuntakoulussa "Korus" Pietarissä. Tanjalla on iso opetuskokemus eri ikäryhmille, hän pitää tanssia lapsille, joogaa ja ryhmäliikuntaa aikuisille ja seniorille.
"Vaikka olen ryhmäliikunnan ohjaaja, jooga on sopivampi ja lähempi minulle. Jooga on minun elämäntapa, minun tuki, minun lempi harrastut ja työ. Jooga muuttaa ja kehittää minua henkisesti ja fyysisesti, aina on mahdollista löytää uusia tietoa joogan taidossa. Olen aktiivinen, aurinkoinen, positiivinen ja tunnollinen henkilö, aina opiskelen jotain uutta, kehitän itseä. Tykkään työskennellä ihmisten kanssa, vaikka ensimmäinen ammatti on merkanoomi, kirjanpidon työ tietokoneen ääressä ei sovi minulle, ei ole minun kutsumusta. Olen opettaja, pidän opettamisesta ja minun tärkeä jakaa tietoa, taitoa ja kokemusta ihmisten kanssa. Antamalla oma sielun osuus ihmisille saan heiltä energia ja positiivisuuta. Tavallisessä elämässäni elän ayurvedan"laen" mukaisesti eli noudatan asianmukaisen ravitsemuksen ja elämäntavan periaatteet intialainen terveysmuodon perinnen mukaan."

Tanja ohjaa:


Julkaisemme joulukuun aikanaJoogastudio

Yksityistunti?

— VARAA OMA TUNTI—

Meiltä voit varata ryhmällesi, seurallesi tai yrityksellesi oman tunnin. Vuokraamme myös tilojamme yksityiskäyttöön.