Ryhmäliikuntatuntimme

— YHDESSÄ LIIKKUMINEN ON HAUSKAA —

Tutustu monipuoliseen ryhmäliikuntakalenteriimme. Voit varata paikan tunnille suoraan netissä.

Tunnit siirtyvät joulutauolle 15.12.2017

UUTTA RYHMÄLIIKUNNASSA 2018

Keväällä 2018 perinteiset yksittäiset listatunnit poistuvat ohjelmistosta ja tilalle tulevat ryhmäliikuntakurssit. Kurssimuotoinen opetus mahdollistaa sen että tuntien sisältö pystytään pitämään progressiivisena ja asiakaslähtöisempänä, kunkin kurssilaisen henkilökohtaisia tavoitteita entistä enemmän palvelevana pakettina.

Kurssit kestävät 6-8 viikkoa ja tunnilla on aina vakio-ohjaaja ja vakiomäärä ohjausta. Ohjaajan poissaolotapauksissa tunti korvataan erikseen sovittuna toisena päivänä. Nykyiset vuosikortin tai useamman kuukauden kuukausikortin omistavat saavat valita itselleen kortin käyttöasteen mukaisen määrän kursseja. Kurssi mahdollistaa myös esimerkiksi spinning-kursseilla vakiopyörän varaamisen. Mikäli joudut olemaan pois sairastumisen takia, voit käydä korvaamassa poissaolon tunnin toisessa ryhmässä mikäli siinä on tilaa. Voit myös korvata sairaspoissaolot seuraavassa kurssissa. Pidempiaikaiset sairastapaukset käsitellään tapauskohtaisesti. Annamme mielellämme lisätietoja kurssien käytäntöön liittyen. info@letsgocenter.fi

Kurssille varataan paikka etukäteen. Tammikuussa ja helmikuussa alkavat kurssit on nyt julkaistu ja voit ladata kurssiohjelman tekstin alapuolella olevasta linkistä. Paikat kursseille voi varata suoraan alla olevasta linkistä. Varaus alkaa 7.11.2017 ja päättyy tammikuussa alkavien kurssien osalta 24.12.2017 ja helmikuussa alkavien kurssien osalta 24.1.2018.

Varaa tuntipaikka

Yksityistunti?

— VARAA OMA TUNTI—

Meiltä voit varata ryhmällesi, seurallesi tai yrityksellesi oman tunnin. Vuokraamme myös tilojamme yksityiskäyttöön.